ZTE, Yeni Akıllı Telefonu Nubia Z11 Max'ı Ne Zaman Tanıtacak?

ZTE, Christiano Ronaldo'nun tanıtımını üstleneceği yeni akıllı telefonu Nubia Z11 Max'ın tanıtımını 7 Haziran tarihinde yapacak.

Çin merkezli üretici ZTE, yaklaşık bir ay önce Z11 serisinin ilk üyesi Nubia Z11 Mini'nin resmi tanıtımını yapmıştı. Şimdi ise sıra phablet segmentindeki Nubia Z11 Max'a geldi gibi görünüyor. ZTE'den bugün yayınlanan teaser'a göre Çin merkezli şirket 7 Haziran tarihinde ZTE Nubia Z11 Max için bir tanıtım etkinliği düzenleyecek. 

Şirketin paylaştığı görselde yeni marka elçisi Cristiano Ronaldo'nun da görseli yer alıyor. Ayrıca gelen bilgilere göre 7 Haziran tarihinde resmi tanıtımı yapılacak olan ZTE Nubia Z11 Max,Pekin Ulusal Su Oyunları Merkezi "The Water Cube'de"  düzenlenecek etkinlikte gün yüzüne çıkacak.  

 Şirketin uygun fiyat grubunda,yer alan Nubia Z11 Mini tanıtımının ardından 6 inç ekrana sahip Nubia Z11 Max'ıtanıtacağı tarih heyecanla beklenirken, 5.5 inç büyüklüğünde ekranla gelmesi beklenen Nubia Z11 tanıtımı hakkında ise şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor. 

ZTE Nubia Z11 Max hakkında daha önce defalarca internete bilgiler sızmış,  son olarak tyeni akıllı telefonun TENAA sertifikasyon sürecinde ortaya çıkması ile teknik özellik detayları da,doğrulanmış olmuştu. Buna göre 6 inç büyüklüğünde full HD ekranla gelmesi beklenen Nubia Z11 Max,  4GB RAM,  64GB dahili depolama alanı ve Octa Core işlemciye sahip olacak. Arka yüzünde 16MP ve ön yüzünde 8MP kameraya yer verilmesi beklenen Nubia Z11 Max,  4.000 mAh kapasiteli bataryadan güç alacak. 

ZTE Nubia Z11 Max,  6 inç gibi devasa bir ekrana sahip olsa da gelen bilgilere göre boyut olarak makul ölçülerde olacak. ZTE'nin kurucu ortaklarından ve Nubia markasının genel müdürü Ni Fei tarafından paylaşılan bir görselde cihazın %83.27 ekran gövde oranına sahip olacağı iddia edilmişti. 

Whatsapp