ZTE, Yeni Akıllı Telefonu Blade V7 Plus'ı Duyurdu

ZTE, yeni akıllı telefonu Blade V7 Plus modelini, parmak izi tarayıcı gibi yeni özelliklerle resmi olarak duyurdu.

Çin merkezli iddialı üreticilerden biri olan ZTE, geçtiğimiz yıl MWC 2016'da duyurduğu Blade V7 ve Blade V7 Lite modellerinin ardından, aradan 12 ay geçtikten sonra Blade V8 modelini resmi olarak duyurmuştu. Biraz garip bir şekilde şirket bugün Blade V7 Plus modelini duyurdu. Telefonundaki "Plus" ibaresi parmak izi tarayıcı ve 2.540 mAh batarya gibi önemli değişikliklere işaret ediyor. 

ZTE Blade V7 Plus akıllı telefon, 2017 yılında olmamıza rağmen, 2016 yılında bile vasat bir işlemciye,sahip olan MT-6753 yonga seti ile geliyor. ZTE bu cihazda da 5.2 ekran ekran boyutunu ve 2 GB RAM / 16 GB dahili depolama alanı gibi bellek kombinasyonunu koruyor.  

ZTE Blade V7 Plus'ın getirdiği en büyük hayal kırıklığı ise cihazın Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ile piyasaya sunulacak olmadı ile oluşuyor. 

Yeni parmak izi tarayıcısı, LED flaşla birlikte 13MP sensöre sahip arka kameranın altında yer alıyor. 

ZTE Blade V7 Plus akıllı telefon, Platin Gri ve İyon Altın renk seçenekleri ile satışa sunulacak ve Rusya ve Avustralya'daki raflarda yerini aldı bile. Cihazın diğer pazarlarda ne zaman satışa sunulacağı ise henüz bilinmiyor. 

Whatsapp