ZTE Warp 7 akıllı telefon ABD'de satışta

ZTE, ABD pazarında cep telefonu üzerinden cihazlar sunmaya devam ediyor...

Almanya'nın Belin şehrinde düzenlenecek olan IFA 2016, Çinli ZTE yeni Axon 7 mini adındaki akıllı telefon modelini sunma hazırlıkları içerisinde. Ayrıca başka yeni cihazlar da ZTE tarafından bu etkinlikte duyurulabilir. Diğer taraftan firma, Amerika Birleşik Devletleri'nde yeni bir akıllı telefon modelini daha satışa sundu.

Bilindiği üzere ZTE, Amerika Birleşik Devletleri pazarında büyük oranda cep telefonu operatörleri üzerinde düşük ve orta seviye teknik özelliklere sahip modeller sunarken, bunlardan bir tanesi de Boost Mobile üzerinden gelen yeni ZTE Warp 7 akıllı telefon oldu.

Boost Mobile online satış mağazası üzerinden satın alınabilen akıllı telefonun dağıtımları ise 5 Eylül tarihinde başlayacak.

ZTE Warp 7 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde ekran ile gelirken,ayrıca cihaz 1.2Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon yonga setine sahip.

Yeni akıllı telefon 2GB sistem belleği yanı sıra 16GB dahili veri kapasitesine sahip ve LED flaş destekli 13MP arka kamera yanı sıra ZTE Warp 7'nin Selfie kamerası da 5MP çözünürlük sunuyor. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemine sahip olan yeni akıllı telefon 3.080mAh bataryaya sahip. Hızlı şarj desteği de içeren akıllı telefon 4G LTE özelliği de içeriyor.

ZTE Warp 7, fiyatı ise sadece 99.99$ olarak belirlenmiş.  

Whatsapp