ZTE TL99, QHD ekran ve 20MP kamera ile TENAA'da Göründü

ZTE'nin yeni bir akıllı telefonu, Çin sertifikasyon kurumu TENAA üzerinde, Quad HD ekran ve 20MP kamera ile ortaya çıktı.

Çin merkezli üreticiler akıllı telefon pazarında artık he zamankinden çok daha fazla söz sahibi olmuş durumda. ZTE ise Çinli akıllı telefon üreticilerin arasında ayrı bir yere sahip. Her ne kadar kendi markası altında sunduğu akıllı telefon modelleri ile dikkat çekse de aslında ZTE, özellikle ürettiği operatör cihazları ile de büyük bir potansiyele sahip. 

Çin resmi sertifika kurumu TENAA, TL99 adında yeni bir ZTE akıllı telefonu sertifikalandırdı. Liste, bu yeni akıllı telefonun teknik özelliklerine de ışık tutuyor.

Başlangıç olarak, ZTE TL99 akıllı telefon, Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi üzerinde çalışıyor. ZTE TL99 akıllı telefon, 154.1 x 77.6 x 9.3 mm boyutlara ve 199.36 gram ağırlığa sahip. Cihazın arka tarafında, fotoğraflarda da açıkça görülebilen bir parmak izi tarayıcı bulunuyor. 

Cihazın ekranı, 5.5 inç AMOLED çoklu dokunmatik ekran ve 2560 x 1440 piksel çözünürlük sunuyor. ZTE TL99, 2.0 gHz hızında çalışan dört çekirdekli bir işlemciye sahip ancak yonga seti bilinmiyor. Bununla birlikte bu işlemciye 4GB da RAM eşlik ediyor. 

ZTE TL99, 64GB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor ve MicroSD kartı desteği ile 128GB'a kadar daha fazla genişleme olanağı sağlıyor. TENAA listesine göre cihazın arka tarafında lazer otofokus ve led flaşlı bir 20MP arka kamera ve 8MP ön kamera bulunuyor. 

Donanımı besleyecek güçte iyi bir 3.140 mAh bataryadan güç sağlanan cihaz, ayrıca 4G LTE, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, Wi-Fi Hotspot, Bluetooth, GPS vb. bağlantı özelliklerini de destekliyor.

TENAA sertifikası aldığı için yakın gelecekte resmi olarak gün yüzüne çıkması beklenen ZTE TL99 akıllı telefon sadece Siyah renk seçeneği ile satışa sunulabilir. 

Whatsapp