ZTE Tempo X'in tanıtımını gerçekleştirdi

ZTE bütçe dostu insanlar için geliştirdiği yeni giriş seviyesi akıllı cep telefonu modeli Tempo X'in duyurusunu gerçekleştirdi.

Özellikle dünya çapında GSM operatörleri için geliştirdiği akıllı telefon modelleriyle gündemde yer edinmeyi başaran Çin merkezli ZTE firması, uygun fiyat etiketiyle dikkatleri üzerine çekecek bütçe dostu akıllı telefon modelini tanıttı.


Firma tarafından Tempo X olarak isimlendirilen bu akıllı cep telefonu 5 inç genişliğindeki 480p çözünürlüklü bir dokunmatik ekran üzerinde şekillenecekken, ön yüzünde öz çekimler için 2 MP bir kamera ve arka yüzünde ise 5 MP çözünürlüğündeki bir kamerayı içerecek. Cihazın performansını Qualcomm Snapdragon 210 işlemcisi ile 1 GB kapasitesindeki RAM bellek oluşturacakken, dahili olarak ise 8 GB depolama alanı sunacak.


Cihazın içerdiği bu 8 GB kapasitesindeki depolama alanı MicroSD kart yuvası sayesinde genişletilebilecekken, cihazın enerjisini ise 2200 mAh kapasitesinde olan bir batarya sağlayacak.

Yazılım cephesinde Android 7.1.1 Nougat ile birlikte gelen telefonun, çift SIM, 4G LTE, WiFi (a / b / g / n), Bluetooth 4.1, GPS, 3.5mm kulaklık girişi ve Micro-USB gibi bağlantı destekleri bulunduğunu da belirtelim.

ABD'de Boost Mobile ile birlikte 80 dolarlık fiyat etiketiyle satışa çıkacak olan ZTE Tempo X modelinin, kısa bir süre içerisinde tüm Avrupa pazarında satışa sunulması bekleniliyor.

Whatsapp