ZTE Tempo akıllı telefon satışa sunuldu

ZTE'nin yeni düşük fiyatlı akıllı telefon Tempo ABD pazarında satışa sunuldu.

Çin merkezli bir firma olan ZTE, kendi anavatanı dışında bir çok farklı ülkede de akıllı telefon modellerini sunuyor ve en önemli ülkelerden birisi de Amerika Birleşik Devletleri olmakta. Bu ülkede özellikle Axon adındaki üst seviye modelleri ile adından söz ettiren firma, diğeri taraftan, ABD'de cep telefonu operatörleri üzerinden de düşük fiyatlı bütçe dostu modellerini kullanıcılara sunuyor.

ZTE'nin işbirliği yaptığı büyük cep telefonu operatörlerinden birisi de Sprint'in ön ödemeli alt operatörü Boost Mobile olurken, yeni bir akıllı telefon daha bu cep telefonu operatörü üzerinden sunuldu. Bu yeni akıllı telefon ZTE Tempo olarak adlandırılmış. Fiyat ise 69.99$ olarak belirlenmiş.

ZTE Tempo akıllı telefon 4.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ilke sunuluyor. Ayrıca cihazın yonga seti ise 1.1Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 210 olarak belirlenmiş. Cihazda sistem belleği 1GB olarak yer alıyor ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 8GB olurken, istenildiğinde bu kapasite microSD kart takılarak daha da arttırılabiliyor.

Akıllı telefonun arkasında 5MP kamera yer alırken, Selfie kamerası ise önde 2MP olarak konumlandırılmış. 4G LTE desteği de sunan ZTE Tempo akıllı telefonun işletim sistemi Google Android 6.0 Marshmallow olurken, cihazın bataryası ise 2.200mAh.

Whatsapp