ZTE Quartz adındaki yeni akıllı saatin görseli ortaya çıktı

ZTE yakında Quartz adı ile yeni bir Android Wear akıllı saat sunacak.

Teknoloji dünyasında etkinlikler sürmeye devam ediyor ve yarın da Google ve LG'den oldukça önemli bir etkinlik gelecek. Google bilindiği üzer akıllı telefon ve tabletler için Android adındaki mobil işletim sistemini geliştirirken, akıllı saatler için de Android Wear adındaki sürüm bir süredir gelmekte.

Yarın etkinlikte Google, Android Wear 2.0 olarak yeni mobil işletim sistemi sürümünü sunacak. Ayrıca bu sürüm ile duyurulacak olan ilk modeller ise LG'nin yeni Watch Sport ve Watch Style adındaki akıllı saatleri olacak. Bu akıllı saatlerin, LG ve Google tarafından ortaklaşa olarak geliştirildiği  de ifade ediliyor.

Android Wear 2.0'ın duyurulmasının ardından farklı firmaların da bu sürüm üzerinde çalışan yeni modellerini sunması bekleniyor. Bu firmalardan birisi de ZTE olacak. ZTE Quartz adı ile gelecek olan firmanın yeni akıllı saatinin görseli de ortaya çıktı. 

3G desteğine de sahip olacak olan ZTE Quartz Android Wear akıllı saat, böylece akıllı telefona gerek kalmadan telefon görüşmesi yapabilecek ya da SMS alabilecek. Model numarası yeni akıllı saat için ZW10 olarak belirlenirken, henüz cihazın teknik özelliklerine dair bilgiler gelmiş değil.

Yeni ZTE Quartz Android Wear akıllı saat, yuvarlak tasarıma sahip ve klasik saatlere oldukça benziyor. Büyük ihtimalle bu ay sonunda İspanya, Barcelona'da gerçekleştirilecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulacak.

Whatsapp