ZTE, Nubia Z17S Tanıtım Etkinliği için 2 Tanıtım Videosu Yayınladı

ZTE, tanıtım tarihi yaklaştıkça Nubia Z17S hakkında daha fazla bilgiyi ortaya koyan görseller yayınlamaya başladı.

ZTE Nubia Z17S akıllı telefonun 12 Ekim tarihindeki resmi tanıtımı heyecanla bekleniyor. Bu arada, Nubia'nın resmi Weibo hesabı, heyecanla beklenen Nubia Z17S'yi gösteren 10 saniyelik bir kısa video yayınladı. İlk videoda telefonun ön kısmını hiç görmüyoruz, ancak gerçekten güzel görünümlü bazı renk seçenekleri olduğunu söyleyebiliriz.

Videoda, altın, bir "safir" mavi, ayrıca akvaryumda oldukça nadir bulunan "aqua" mavi bir renk olmak üzere üç renk seçeneği gösteriliyor. İkinci videoda telefonun arka yüzündeki çift kamera ünitesinin yakın çekimleri görülüyor ve iki objektifin etrafında Nubia Z17'de oldukça benzer bir şekilde kırmızı bir halka var,

ZTE Nubia Z17, bu yılın başlarında ince kenar çerçeveleri ve geleneksel bir 16: 9 en - boy oranına sahip ekranı ile daha önce piyasaya çıktı. TENAA üzerinden gelen bilgiler ve son dönemlerdeki ekran çerçeve trendi göz önüne alındığında, yeni Nubia Z17S'in 18:9 en-boy oranı ile daha uzun bir Nubia Z17 versiyonu olacağı düşünülüyor. 

Telefonun, 5.73 inç ekrana sahip olmasına rağmen üstte ve altta sadece 3mm ön çerçevesi olduğu söyleniyor. Daha geniş ekranı barındırabilmek için telefonun ön kamera flaşına sahip olmayacağı iddia edilen sızıntılarda gösterdi.

ZTE Nubia Z17S akıllı telefonun diğer özellikleri arasında 2.0 GHz Octa-core sekiz çekirdekli işlemci, 6GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı yer alıyor.

Whatsapp