ZTE Nubia Z17'nin IP67 Sertifikası, Videoda Ortaya Çıktı

ZTE'nin yeni akıllı telefonu Nubia Z17'nin IP67 Sertifika derecesi ile su geçirmezlik özelliğine sahip olacağı canlı bir videoda ortaya çıktı.

Çin merkezli güçlü akıllı telefon üreticisi ZTE, ZTE Nubia Z17 Mini modelini duyurdu ancak herkez daha güçlü özelliklere sahip olacak Nubia Z17 modelinin resmi duyurusunu bekliyor. Daha önceki sızıntılar, akıllı telefonun Snapdragon 835 yonga setine sahip olacağını ve Android 7.1.1 işletim sistemi altında çalıştığını ortaya koymuştu ancak bugün ortaya çıkan bir video, ZTE Nubia Z17'nin su ve toz direnci için IP67 sertifikasına sahip olan ilk Nubia Z serisi akıllı telefon olacağını gösterdi.

Yaklaşık 15 saniye süren videoda, akıllı telefonun ZTE'nin geleneksel kırmızı halkada oluşan ana ekran tuşunu da ortaya koyuyor. Telefonun ekranında bir video oynarken, telefon bir lavaboda suyla ıslatılıyor. Daha sonra bir el telefonu hareket ettiriyor ve cihazın su getirmediğini gösteriyor. 

Çinli şirket ZTE, daha önce IP67 sertifikasına sahip bir Nubia akıllı telefon üretmedi. Bu nedenle videodaki akıllı telefonun Nubia Z17 olma ihtimali oldukça yüksek. Ayrıca videoda Nubia Z17'nin selefi Nubia Z11'de olduğu gibi çerçevesiz tasarımı koruduğu da görülüyor. 

ZTE Nubia Z17 hakkında daha önceki sızıntılara göre, telefon 6 GB RAM'a sahip olacak, ancak bazı iddialara göre 128GB dahili depolama alanına ve 6GB RAM seçeneğine sahip daha da güçlü bir versiyonun da gün yüzüne çıkacağı belirtiliyor. 

Whatsapp