ZTE Nubia Z17 Lite Snapdragon 617 İşlemcisi İle Beraber Geliyor

ZTE tarafından yakın zamanda piyasaya sürülecek olan ZTE Nubia Z17 Lite modeli Snapdragon 617 işlemcisi ile Geekbench uygulamasında ortaya çıktı.

Görünüşe göre ZTE firması Nubia serisinin yakında piyasaya sürülecek olan en üst modeli Nubia Z17'nin daha düşük özelliklere sahip bir sürümünü duyuracak. Nubia Z17 Lite adıyla ortaya çıkan cihaz, Geekbench performans testi uygulamasında göründü.

ZTE Nubia Z17 Lite Geekbench listesinde Nubia NX591J model numarasıyla ortaya çıktı. Geekbench listesine göre ZTE Nubia Z17 Lite modeli 1,40 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli Snapdragon 617 işlemciye (msm8952) sahip olacak. Bu işlemci bir kaç sene öncesi çıkan eski diyebileceğiniz bir işlemci olduğu için ZTE firmasını bu noktada eleştirebiliriz. En azından cihazda Snapdragon 625 işlemcisi kullanabilirlerdi.

Nubia Z17 Lite modelinde Snapdragon 617 işlemcisinin yanı sıra 6GB RAM ve Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi bulunacak. Şu anda, cihazla ilgili başka herhangi bir bilgiye sahip değiliz. Bununla birlikte cihaz asıl modelin Lite versiyonu olduğu için 23MP + 12MP çift arka kameraya sahip olan ZTE Nubia Z17'den farklı olarak tek bir arka kamera ile beraber gelebilir.

Bağlantı tarafında Wi-Fi, 4G VoLTE, Bluetooth ve NFC gibi özelliklere sahip olan cihazda normal ZTE Nubia Z17'de eksik olan 3.5mm kulaklık girişinin tekrar yer alacağını söyleyebiliriz. Düşük bütçeli kullanıcıları hedefleyen bu modelde böyle bir özelliğin bulunması sevindirici bir haber.

Kısa süre önce LG, amiral gemisi LG G6'nın mini sürümünü piyasaya sunmuştu. Mini sürüm LG Q6 olarak biliniyor. Samsung'un Galaxy S8 Mini modeli üzerinde çalıştığını bildiren çeşitli haberlerde geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı ancak Samsung çalışanları bu haberleri reddetti.

Whatsapp