ZTE Nubia Z11 işte bu tarihte geliyor

Çinli ZTE, Nubia ailesine Z11 adında yeni bir model daha ekliyor.

Çinli bir çok firma hem kendi isimleri üzerinden hem de alt markalar üzerinden akıllı telefon modelleri sunarken, bu firmalardan bir tanesi de ZTE olmakta. Firmanın alt markası Nubia olurken, bu isim altında da oldukça dikkat çekici akıllı telefon modelleri sunulmakta.

Baktığımızda firma, son dönemde yeni Nubia Z11 ailesi ile karşımıza geldi. Teknoloji devi firma, geçtiğimiz Nisan ayında Nubia Z11 mini adındaki bir akıllı telefon modelini sunarken, ayrıca bu ayın başlarında da Nubia Z11 Max adındaki bir başka modelini daha resmi olarak duyurmuştu.

Firma şimdi de bu iki cihazın arasında yer alacak olan modeli Nubia Z11'i duyurma hazırlıkları içerisinde. Firma üzerinden gelen bilgilere göre de 28 Haziran tarihinde bir etkinlik düzenleyecek olan ZTE, bu yeni akıllı telefon modelini gün yüzüne çıkartacak.

Cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, ZTE Nubia Z11 akıllı telefon, 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Cihazın ekran çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olarak yer alacak. 4GB sistem belleği yeni akıllı telefonda yer alırken, dahili veri kapasitesi de microSD kart ile arttırılabilir şekilde 64GB olacak.

Yeni ZTE Nubia Z11, metal kasa tasarımı içerecek ve ayrıca cihazın 7.75mm kalınlık ile geleceği ifade ediliyor. Qualcomm'un Snapdragon 820 adındaki dört çekirdekli işlemci ve Adreno 50 grafik işlemci içeren yonga setinden güç alacak olan cihaz ayrıca parmak izi tarayıcısı da içerecek. İşletim sistemi olarak ise Google Android 6.0 Marshmallow üzerinde yer alacak.

Whatsapp