ZTE Nubia Z11 akıllı telefonun yeni canlı görselleri ortaya çıktı

ZTE yakında Nubia çatısı altında Z11 adında yeni bir akıllı telefon modelini sunacak.

Çin önemli akıllı telefon üreticilerinden olan ZTE, ayrıca alt markası Nubia üzerinden de akıllı telefon modelleri sunarken, bir süre önce Nubia Z11 Max ve Nubia Z11 Mini adındaki iki akıllı telefonunu sunmuştu. Ancak firma bu cihazların arasında yer alacak olan Nubia Z11 akıllı telefonunu ise henüz sunmuş değil.

ZTE Nubia Z11 akıllı telefon gelen bilgilere göre bu ay sonuna doğru firma tarafından düzenlenecek olan bir etkinlikle gün yüzüne çıkacak. 28 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan bu etkinlik tarihi yaklaştıkça da yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Yeni akıllı telefonun daha önce bazı görselleri ortaya çıkmıştı ve şimdi de cihazın bazı yeni canlı görselleri geldi. Tasarım olarak önceki ortaya çıkan görseller ile aynı olduğunu söyleyebiliriz.

Tasarım yönünden bakacak olursak eğer, yeni ZTE Nubia Z11 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran içerecek ve bu ekranın çözünürlüğünün ise 1920x1080 piksel Full HD olacağı ifade edilmekte.

Yeni cihaz yonga seti olarak ise dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820'den güç alacak. 4GB sistem belleği içerecek olan akıllı telefon ayrıca 64GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak.

ZTE Nubia Z11 akıllı telefonun arka yüzünde 16MP kamera bulunacak ve Selfie kamerası da 8MP olarak gelirken, işletim sisteminin ise Google Android 6.0 Marshmallow olacağını da belirtelim.

Whatsapp