ZTE nubia Z11 akıllı telefon stoklar yine tükendi

ZTE Nubia Z11'in ikinci Flash Sale satışında da stoklar kısa sürede tükendi...

Çin'in güçlü akıllı telefon üreticilerinden birisi olan ZTE, özellikle de Nubia adındaki alt markası üzerinden sunduğu modellerle dikkatleri üzerine çekerken, bu sene başlarında Nubiz Z11 Max ve Nubia Z11 Mini adındaki iki akıllı telefon modelini duyurmuştu.

Bu iki model de pazarda büyük ilgi görürken, arada kalan asıl model ise daha geçe geldi. Haziran ayında duyurulan bu yeni akıllı telefon ise Nubia Z11 adı ile gelirken, cihaz geçtiğimiz hafta firmanın anavatanı Çin'de Flash Sale olarak sınırlı stok ile satışa sunulmuş ve stoklar kısa sürede tükenmişti.

ZTE, bu yeni cihazı tekrar Flash Sale olarak satışa sundu ve gelen bilgilere göre bu kez de yine kısa sürede tüm stoklar tükendi. Şimdi de firma, üçüncü kez Nubia Z11'i satışa çıkarmayı planlıyor ve tarih ise 20 Temmuz olarak belirlenmiş.

ZTE Nubia Z11 akıllı telefon, 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik IPS LCD ekrana sahip. 4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi içeren versiyon yanı sıra, 6GB sistem belleği ve 128GB dahili veri kapasitesine sahip bir versiyon daha bulunmakta.

Yeni akıllı telefonda yonga seti olarak ise dört çekirdekli Kyro işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820'ye yer verilmiş. 16MP OiS destekli arka kamera yanı sıra akıllı telefon 8MP ön kamera ile geliyor ve ayrıca işletim sistemi de Android 6.0.1 Marshmallow olmakta.

Whatsapp