ZTE Nubia N3, Snapdragon 625 yonga setiyle resmiyete kavuştu

ZTE firması tarafından geliştirilen Nubia N3 isimli cep telefonu resmiyete kavuşurken, teknik özellikleri ve çıkış tarihi duyuruldu.

Akıllı telefon üretiminin en iddialı isimleri arasında yer almayı başaran Çin merkezli ZTE firması, Nubia N3 olarak isimlendirdiği yeni akıllı cep telefonu üretimini duyurdu. 5.99 inç genişliğindeki Full HD + çözünürlüklü IPS dokunmatik panel üzerinde şekillenen cihazda oldukça ince çerçeveler kullanılırken, ekran çentiğine yer verilmediği göze çarpıyor.

Tasarım hatlarıyla birlikte oldukça şık bir görünüme hitap eden cihaz gücünü 8 çekirdekli Snapdragon 625 işlemcisinden sağlarken, enerjisini ise 5000 mAh gücündeki bataryadan alıyor. Ayrıca cihazın bataryası 18W hızlıı şarj desteğine de sahip.

Cihazın arka yüzünde 16 MP ve 5 MP çözünürlüğünde olan çift kameraya yer verilirken, ön yüzündeki ise öz çekimler için kullanılan kameranın çözünürlüğünün 16 MP olduğunu belirtelim. Android 7.1 Nougat işletim sistemiyle birlikte kutusundan çıkaca olan cihazda 64 GB kapasitesinde dahili depolama alanı, 4 GB kapasitesinde RAM bellek ve harici hafıza desteği için MicroSD kart yuvası bulunuyor.

Parmak izi okuyucu sensörü cihazın arka yüzeyine konumlandırılırken, fiyat etiketiyle ilgili bir bilgi elimizde bulunmuyor. Nubia N3 olarak isimlendirilen cep telefonunun hem ülkemizde hemde Avrupa ülkelerinde 24 Mart tarihi itibariyle satışa çıkacağını da sizlere belirtelim.

Whatsapp