ZTE Hawkeye Kickstarter projesi firma tarafından iptal edildi

Çinli ZTE'nin Kickstarter üzerinden hayata geçirmeyi planladığı Hawkeye iptal edildi.

Çin'in önemli firmalarından olan ZTE, geçtiğimiz sene bir çok yeni modelini pazara sunarken, özellikle de ZTE Axon 7 adındaki amiral gemisi büyük ilgi görmüştü. Ayrıca bu cihazın mini ve Max versiyonları da bir çok pazarda satışa çıkmıştı. Bu sene de hem kendi ismi hem de alt markası Nubia üzerinden yeni modeller sunacak olan firmanın bu ay sonunda da yeni bir Nubia akıllı telefonunu duyurması bekleniyor.

Diğer taraftan firma ayrıca kısa bir süre önce Kickstarter'da Hawkeye adındaki bir proje ile karşımıza gelmişti. Firmanın yeni bir akıllı telefonu Kickstarter üzerinden destek ararken, ne yazık ki kısa bir süre önce sizlere haberini de verdiğimiz üzere cihaz pek ilgi görmemiş ve destek bulamamıştı.

ZTE Hawkeye'ın iptal edilebileceği yönünde bilgiler gelirken, bu durum gerçekleşti ve ZTE, Hawkeye'ı iptal ettiğini duyurdu.

Baktığımızda ZTE'nin bu akıllı telefonu, 5.5" büyüklüğünde 1920x10180 piksel çözünürlüğünde FUll HD ekran içeriyordu. Ayrıca 2Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 625 yonga setinden güç alan cihazda, 3GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi yer almaktaydı. Akıllı telefon 13MP + 12MP çift arka kamera içerirken, Selfie çekimler için 8MP ön kamerada bulunmaktaydı, Ayrıca son olarak da Google Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi, 3.000mAh batarya özellikleri ile listelenmişti.

Firma büyük ihtimalle işlemci, batarya gibi bazı özelliklerini yükselterek, tekrar bu cihazı karşımıza getirebilir.

Whatsapp