ZTE, Ekim Ayında Yeni Bir Nubia Akıllı Telefon Duyurusu için Etkinlik Davetiyesi Gönderiyor

Çinli üretici ZTE, yeni bir Nubia serisi akıllı telefon duyurusu için Ekim ayı ortalarında düzenleyeceği etkinlik için davetiye göndermeye başladı.

Çinli üretici ZTE, akıllı telefon pazarında yoluna emin adımlarla ilerliyor. Nubia serisi altında iddialı modeller sunan ZTE, yakın zamanda yeni bir Nubia akıllı telefon duyurusu daha yapacak. 

Son zamanlarda, yeni bir Nubia akıllı telefona dair bazı söylenirken ortaya çıkmıştı. Söylentilere ko U olan bu yeni Nubia akıllı telefonu için yakın bir zamanda bir etkinlik düzenlenmesi beklenen bir gelişmeydi. Ve tam da bu beklentilerin ortasında ZTE, 12 Ekim tarihinde düzenlemeyi planladığı tanıtım etkinliği için resmi basın davetiyeleri göndermeye başladı. 

Davetiye görselinde, Çin merkezli üreticinin yeni bir Nubia serisi akıllı telefon tanıtacağı belli oluyor ancak bu tanıtımın hangi cihazla ilgili olduğu konusunda herhangi bir detay bulunmuyor. Eğer bu etkinlikte tanıtılacak cihaz, çerçevesiz bir ekrana sahip olacaksa, geçtiğimiz günlerde bilgileri ortaya çıkan NX589J isimli cihazın bu etkinlikle alakası yok demektir. Zira bu cihaz, ekran çevresinde bolca çerçeveye sahip. 

Ancak daha büyük bir ekrana ve daha küçük çerçevelere sahip olacak şekilde tasarlanan başka bir cihaz olarak da NX595J model kod adlı cihaz da var. Model numarası ne olursa olsun, Nubia Z17 üzerinde güncelleme yapılmış gibi görünüyor. Ve bu cihaz, 12 Ekim'de etkinlikte tanıtılacak. 

Bu yeni ZTE nubia'nın tanıtımının,  Pixel 2 (4 Ekim) ve Huawei Mate 10 (16 Ekim) akıllı telefonların tanıtımlarının arasında olması ilginç. Bu ikisi gerçekten etkili cihazla ve ZTE bu iki akıllı telefonla rekabet etmek istiyorsa gerçek bir dikkat çekici cihaz sunması gerekiyor.

Whatsapp