ZTE Blade A6 Android 7.1.1 İle WiFi Sertifikasında Ortaya Çıktı

Yeni uygun fiyatlı ZTE akıllı telefonu ZTE Blade A6 Android 7.1.1 ile beraber WiFi sertifikası üzerinde görüntülendi.

Ülkemizde de satışlarını sürdüren Çin'in en büyük akıllı telefon üreticilerinden birisi olan ZTE özellikle uygun fiyatlı telefonları ve üst seviye Nubia ve Axon gibi serileri ile Android pazarında kendine yer edinmeyi başarmış bir firma. Şimdide ortaya çıkan yeni bir WiFi sertifikasında ZTE Blade A6 isminde giriş seviyesi diyebileceğimiz yeni bir cihaz Android 7.1.1 Nougat ile beraber ortaya çıkmış durumda.

Görünüşe göre popüler Blade serisi altında üretilen yeni bir ZTE telefonu göreceğiz. Listelenen cihaz ZTE Blade A6 ismi ile WiFi Birliği web sitesinde ortaya çıktı. Bu durum cihazın çok yakında piyasaya çıkacağını gösterir. WiFi sertifikası cihaz hakkında çok fazla bilgi vermese de, bize gösterdiği tek şey, cihazın Android 7.1.1 Nougat ile beraber geleceğidir.

Dahası, ZTE yakında bir sürü cihazı piyasaya sürecek. Bunun sebebi son bir kaç gün içinde ZTE Blade serisi altında birçok farklı cihaz çeşitli sertifika listelerinde ortaya çıktı. Bunlardan bazıları Blade V8 Mini, Blade A521 ve Blade L7 modelleri oldu.

Bu arada ZTE geçtiğimiz günlerde Snapdragon 835 işlemcisi, 8GB RAM ve 128GB bellek özellikli en güçlü amiral gemisi modeli olan Nubia Z17'yi piyasaya sürdü. Ne yazık ki, ZTE tarafından beklenen çerçevesiz ekranlı akıllı telefon Nubia Z17 ile birlikte gelmedi ancak söylentiler ZTE'nin bu yılın ilerleyen dönemlerinde çerçevesiz ekrana sahip bir akıllı telefonu piyasaya süreceğini söylüyor.

Whatsapp