ZTE Axon Max 2 Gfxbench'te Ortaya Çıktı

Çin merkezli üretici ZTE'nşn yeni akıllı telefonu Axon Max 2, Gfxbench üzerinde göründü.

Çin merkezli üretici ZTE, nadiren Axon markası altında yeni akıllı telefon duyurusu yapıyor. Fakat genellikle yapılan by duyurular oldukça heyecan uyandıran modeller olur. ZTE'nin planlanan bir sonraki Axon modeli ise Axon Max 2 adını taşıyacak. C2017 kod numarasına sahip ZTE Axon Max 2, Gfxbench üzerinde ortaya çıktı ve bazı teknik özellikleri detaylandı. 

ZTE Axon Max 2, geçen yılki modelin 6 inç büyüklüğünde full HD ekran özelliğini taşıyor fakat daha fazla enerji tasarrufu sağlayan Snapdragon 625 yonga seti ile güncelleniyor. Axon Max 2 ayrıca 4K video kaydı yeteneğine sahip 13MP çözünürlükte ön ve arka kameraya sahip. 

MicroSD kart ile genişletilebilir 64GB dahili depolama alanına sahip olan Axon Max 2, 4GB RAM gibi oldukça cömert bellek özellikleri ile geliyor. ZTE'nin MİFavour ara yüzü ile gelen cihaz Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi altında çalışıyor. 

ZTE Axon Max 2'nin Snapdragon 625 yonga seti dışında diğer özellikleri oldukça üst segmente işaret ediyor. Fakat bu cihazın pazardaki yerini alması için uzunca bir süre daha beklemek gerekebilir. Zira ilk Axon Max geçen yıl Aralık ayında raflardaki yerini alarak satışa sunulmuştu. ZTE Axon Max 2'nin de yıl sonuna doğru gün yüzüne çıkacağı tahmin ediliyor. 

Whatsapp