ZTE Axon M satışları, ABD sınırlarında başlıyor

Çin merkezli telefon üreticisi ZTE tarafından geliştirilen çift ekranlı akıllı cep telefonu Axon M'nin satışları ilk olarak ABD sınırları içerisinde başlıyor.

Çin merkezli ünlü akıllı telefon üreticisi ZTE, son dönemlerde artan satış rakamları ve geliştirdiği yeni nesil modelleriyle birlikte karşımıza çıkıyor. Çift ekranı ve katlanabilir yapısıyla dikkatleri üzerine çeken Axon M modelini tanıtan firma, 1 Kasım Çarşamba günü itibariyle Amerika Birleşik Devletleri'nin en önemli operatörü AT & T'de cihazın ön sipariş alımlarına başlayacak.


ZTE Axon M modeli için ön sipariş alımları internet üzerinden gerçekleştirilecekken, ön siparişle cihazı alanlara 17 Kasım'da cihazları ulaştırılacak. 17 Kasım itibariyle ABD sınırları içerisinde tüm perakende satış mağazaları ve online alışveriş siteleri üzerinden de cihaza erişim sağlanabilecek.


ZTE Axon M modeli AT&T operatöründen 30 aylık taksit imkanıyla 725 dolar karşılığında satın alınabilecekken, cihazın satışlarına başladığından bir ay sonraki süreçte ise Avrupa pazarında boy göstermesi bekleniyor.


İki adet 5.2 inç genişliğindeki 1080p çözünürlüklü LCD dokunmatik ekran üzerinde şekillenen cihazın her iki ekranı da açıldığında 6.75 inç genişliğindeki bir ekran elde ediliyor. Ayrıca cihazın kalbini 4 GB kapasitesindeki RAM bellek ile Snapdragon 821 yonga seti güçlendirirken, 64 GB kapasitesindeki dahili depolama alanı MicroSD kart yuvası ile genişletilebiliyor.


Cihaz ile ilgili tüm detayları aşağıda bulunan ilgili cihazlar bölümündeki cihaz sayfamızı ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Whatsapp