ZTE Axon 9 Bu Ay Sonu IFA Fuarında Tanıtılacak

Çinli ZTE yeni amiral gemisi modeli Axon 9'u bu ay sonu Berlin'de düzenlenecek olan IFA fuarında resmi olarak duyuracağını açıkladı.

Geçtiğimiz aylarda Amerika Birleşik Devletleri ve ZTE arasında yaşanan kriz sonrası ABD ülkede ZTE markalı ürünlerin kullanımını yasaklamıştı. ABD pazarında önemli bir yeri olan ZTE bu durumdan bir hayli kötü etkilenmişti. Daha sonra araya Çin devletinin girmesiyle sorun çözülmüş ve ABD yaptırımlardan vazgeçmişti. Yani ZTE'nin yeni akıllı telefonlarının ABD'de satışı eskisi gibi devam edecek.

Yaşanan sorunların ardından ZTE, yeni akıllı telefon modellerini duyurmak için çalışmalarına son hızda devam ediyor gibi görünüyor. Dün ZTE, 31 Ağustos - 5 Eylül tarihleri ​​arasında Berlin'de düzenlenecek olan IFA fuarında 5G teknolojileri ile ilgili ve yeni Axon 9 modeliyle ilgili önemli bir görseli resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

Sızan bir davetiye görselinde büyük bir 9 rakamına yer verildiğini görüyoruz. Bu durum akıllara ZTE'nin iki yıl önce piyasaya sunduğu amiral gemisi Axon 7'nin devam modeli olan Axon 9'un bu ay sonu IFA'da resmi olarak duyurulacağı ihtimalini getiriyor. Avrupa pazarı için üretilen ve kullanıcılar tarafından oldukça beğenilen modellerden biri olan Axon 7'nin devamındaki model Axon 9 şimdi çok daha iyi özellikler ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

ZTE'nin şirketin imajını yeniden inşa etmek için yapacağı daha çok işi var. Bu duyuru ile beraber önce yeni 5G teknolojilerden ardından da yeni amiral gemisinden bahsedilmesi bekleniyor. Ülkemizde de satılan Axon serisinin yeni üyesinin tanıtımdan sonra Türkiye'ye gelmesini bekliyoruz.

Whatsapp