ZTE Axon 7'nin özel bir versiyonu sınırlı sayı ile satışta

ZTE amiral gemisi Axon 7'nin yeni üst seviye bir versiyonunu ABD'de satışa çıkardı.

Çinli büyük teknoloji devlerinden olan ZTE, bu sene bir çok ilgi çekici model pazara sundu. Firmanın özellikle amiral gemisi modeli Axon 7 hem premium tasarımı hem de üst düzey donanım özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Bu akıllı telefon Çin ile birlikte bir çok pazarda satışa çıkarken, Amerika Birleşik Devletleri de bu pazarlardan birisi oldu.

ZTE, bugün Axon 7 akıllı telefonunun yeni bir versiyonunu duyurdu. ZTE Axon 7 (6+128) olarak gelen bu yeni akıllı telefonun ekranı Force Touch desteğine sahip. Cihazın sistem belleği 6GB olurken, ayrıca dahili veri kapasitesi de 128GB olarak belirlenmiş. Bu versiyonun ayrıca sınırlı sayı ile sunulduğunu da belirtelim.

ZTE Axon 7 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde dokunmatik AMOLED ekran içerirken, cihazın ekran çözünürlüğü ise 2560x1440 piksel Quad HD olarak belirlenmiş. Akıllı telefon gücünü ise 2.15Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcili Qualcomm Snapdragon 820 yonga setinden alıyor. 

ZTE'nin yeni akıllı telefonunun arkasında OiS destekli 20MP kamera bulunuyor. Ayrıca ön kamera da 8MP olarak geliyor. Cihazın bataryası 3.250mAh olarak cihazda bulunuyor ve Quick Charge 3.0 desteği ile akıllı telefonun bataryası 0'den %80' sadece 30 dakikada ulaşıyor. İşletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olmakta.

ZTE Axon 7 (6+128) firmanın resmi web sitesi üzerinden 499.98$ fiyat etiketi ile satın alınabiliyor.

Whatsapp