ZTE Axon 7'nin Nisan 2018'de Android 8.0 Oreo Alması Bekleniyor

ZTE'nin Axon 7 modelinin için Android 8.0 Oreo güncellemesinin Nisan 2018 tarihinde yayınlanacağı tahmin ediliyor.

Çin merkezli üretici ZTE, geçtiğimiz hafta başlarında Axon 7 akıllı telefon sahipleri için gelecekte bir noktada Android 8.0 Oreo güncellemesi sağlayacağını doğruladı. Çinli şirket zaten Axon 7 üretimini durdurdu ve bu da bizlerin, oldukça iyi özelliklere sahip akıllı telefonun önemli bir Android işletim sistemi güncellemesi almayacağını düşünmenize neden olmuştu. 

ZTE'nin açıklaması, şirketin amiral gemisini satın almak için küçük bir servet harcayan insanlar için hoş bir sürpriz oldu. Şimdi ise henüz net bir tarih bdeilmeyen ZTE Axon 7 Android 8.0 Oreo güncellemesi için Zte Almanya bazı açıklamalarda bulundu. 

Görünüşe göre Zte Axon 7 için Android 8.0 Oreo güncellemesi Nisan 2018 tarihinden önce kullanıma sunulmayacak. ZTE Almanya ayrıca, güncellemenin stok Android ve bazı arayüz geliştirmeleri içereceğine vurgu yapıyor. Bu, Çinli akıllı telefon üreticisinin daha önce sunduğu kullanıcı arabirimi sorunlarından kurtulmak istediği anlamına da gelebilir. 

İronik olarak, ZTE Axon 7 Android 8.0 Oreo güncellemesini almaya başlayacağı tarihlerde, akıllı telefon iki yaşını geçmiş olacak ve büyük Android güncellemeleri için zaman sınırını aşacak.

Whatsapp