ZTE, Axon 7'nin Halefi Axon 8'i Doğruladı

ZTE, Axon 7'nin halefi üzerinde çalıştığını twitter hesabı üzerinden doğruladı. Yeni akıllı telefonun Axon 8 adıyla piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Çin'in akıllı telefon pazarına kazandırdığı güçlü üreticilerden biri de ZTE oldu. ZTE, akıllı telefon pazarında iddialı firmalardan biri olmasa da Amerika Birleşik Devletleri pazarına giriş yapmayı başaran nadir Çin merkezli şirketlerden biri olarak öne çıkıyor. 

ZTE, Axon 7 akıllı telefonunun halefinin piyasaya sunulacağını resmi olarak doğruladı. Bu doğrulama bilgisi, Twitter'daki bir kullanıcı sorusuna cevap olarak Çin merkezli şirketin ABD yan kuruluşundan geldi. Tweetde Axon 7 akıllı telefon "inanılmaz derecede başarılı" olarak nitelendirilirken, kesinlikle halefinin olacağı belirtildi. 

https://twitter.com/zteusa/status/925797214567493632

Maalesef, şu anda Axon 8 adını alacağı tahmin edilen yeni akıllı telefonun ne zaman piyasaya çıkacağı hakkında hiçbir bilgi mevcut değil. ZTE Axon 7, Mayıs 2016 tarihinde resmi olarak duyurulduktan sonra Haziran 2016'da satışa sunuldu. ZTE Axon 7, Temmuz 2016 tarihi itibariyle de 400$ fiyat etiketi ile Amerika Birleşik Devletleri'nde satışa sunulmuştu. 

ZTE Axon 7, ABD'de piyasaya çıktığında, akıllı telefon piyasasındaki diğer amiral gemilere göre biraz daha düşük fiyatla çok sayıda premium özellik sundu. Fiyat, Axon 7 satışlarını etkileyen önemli bir faktör olabilir, bu yüzden umarız Axon 8 (veya ismi her neyse) rekabetçi bir şekilde fiyatlandırılacaktır.

Tahminlerinizi göre ZTE, yeni amiral gemisi akıllı telefonu Axon 8'i 2018 yılının başlarında, Ocak ayındaki CES 2018'de veya bir ay sonra Şubat ayındaki MWC 2018'de resmi olarak tanıtacaktır. 

Whatsapp