ZTE Axon 7 Modelinin Android 8.0 Oreo Beta Güncellemesi ABD'de Ortaya Çıktı

ZTE Axon 7 modeli için merakla beklenen Android 8.0 Oreo güncellemesi ABD'de ortaya çıktı. Güncellemenin şuan için beta yapıda olduğu biliniyor.

Bundan yaklaşık bir kaç hafta öncesi Çin merkezli ZTE firması yaptığı bir açıklama ile popüler Axon 7 modeli için Android 8.0 Oreo güncellemesinin geleceğini duyurmuştu. Ardından güncellemenin 2018 ilk çeyreğinde piyasaya sürüleceğine dair çeşitli raporlar ortaya çıkmıştı.

Daha sonra firma bir açıklama daha yaparak Android 8.0 Oreo sürümünü stok Android tarzında sade bir arayüz ile kullanıcılara vereceğini duyurmuştu. Şimdi ise Axon 7 Android 8.0 güncellemesine dair net bir fotoğraf ortaya çıktı ancak güncellemenin tam olarak ne zaman çıkacağı ile ilgili herhangi bir bilgi halen bulunmuyor.

Axon 7 modeli bildiğiniz üzere ZTE'nin genellikle Avrupa pazarlarında ön plana çıkardığı bir alt marka olarak sunuluyor. Axon 7 müşteriler tarafından çok sevilen bir model olmayı başardığı için ve Snapdragon 820 gibi üst düzey donanım özelliklerine sahip olduğu için Oreo'nun şu anda bu telefona gelmesi pekte sürpriz değil. ZTE bu hareketi ile Oreo'yu Huawei, Sony ve OnePlus gibi 2016 amiral gemisi telefonlarına sunmaya başlayan üreticilerden bir tanesi olacak.

ZTE, Android Oreo'nun Axon 7 için kullanıma hazır olduğuna dair herhangi bir resmi duyuruda bulunmadı. Ancak bir topluluk forumu üyesi, Android 8.0 Oreo ile çalışan bir Axon 7 fotoğrafı yayınladı. Sanıyoruz ki fotoğrafta görünen yazılım bir beta sürümü. Eğer durum böyleyse, kararlı sürüm Android 8.0 Oreo'nun Axon 7 modeli için bütün kullanıcılara ulaşması biraz zaman alacak demektir.

Whatsapp