ZTE Axon 7 Max akıllı telefon ön siparişe sunuldu

Merakla beklenen ZTE Axon 7 Max Çin'de ön sipariş ile satışa sunuldu.

Çinli ZTE bu sene bir çok akıllı telefon modeli sundu ve ZTE Axon 7 de firmanın en önemli modeli olarak bu sene içerisinde pazara sunulmuştu. Bir çok firma gibi önemli modellerinin küçük ve büyük versiyonlarını da sunan firma, bir süre önce ZTE Axon 7 mini olarak cihazının daha küçük modelini satışa sunarken, şimdi de ZTE Axon 7 Max olarak daha büyük versiyonu ile gündemde.

ZTE Axon 7 Max akıllı telefon son dönemde bir çok önemli cihazda olduğu gibi çift kamera tasarımı ile geliyor. Bu yeni akıllı telefon Çin'de duyurulurken, ayrıca bu dünyanın en büyük akıllı telefon pazarında ön siparişe sunuldu. Bu cihaz RMB 2999 ($442) fiyat etiketine sahip ve ayrıca RMB 360 ($53) değerinde 3D içerik ile birlikte geliyor.

Yeni akıllı telefon 6" büyüklüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Bu yapısı ile özellikle büyük ekran isteyen kullanıcılar için tasarlanan akıllı telefonun ekran çözünürlüğü de 1920x1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş. Akıllı telefonun sistem belleği 4GB olarak yer alırken, ayrıca cihazın dahili veri kapasitesi de 64GB olarak geliyor.

ZTE Axon 7 Max akıllı telefon gücünü ise Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 652 yonga setinden alıyor. Akıllı telefonun arkasında 13MP kamera bulunuyor ve bu kamera dual LED flaş ve AF desteğine de sahip. Selfie kamerası ise ön tarafta 8MP olarak konumlandırılmış. İşletim sistemi ise Android 6.0 Marshmallow olurken, batarya da 4.100mAh olarak geliyor.

Whatsapp