ZTE Axon 7 Max akıllı telefon bu ay sonunda gelebilir

Çinli ZTE yeni bir akıllısı olarak Axon 7 Max'ı bu ay sona ermeden duyurabilir...

Çin'in önemli teknoloji devlerinden olan ZTE, özellikle Axon adındaki premium tasarıma sahip modelleri ile son döneme damgasını vururken, bu sene yeni ve önemli modeli olarak ZTE Axon 7'yi satışa çıkarmıştı. Bu cihaz hem tasarımı hem de üst seviye teknik özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmesini bildi.

Diğer taraftan kısa bir süre önce de ZTE'den Axon 7 modelinin daha küçük versiyonu olarak ZTE Axon 7 mini duyurusu geldi. Şimdi de firma bu sefer de büyük versiyonu sunmaya hazırlanıyor. ve geçtiğimiz hafta ilk kez ZTE Axon 7 Max adı ile gelecek bu yeni akıllı telefonun görselleri gelmişti.

Şimdi de yeni gelen bilgilere göre ZTE, bu yeni akıllı telefonunu 27 Ekim tarihinde düzenleyeceği etkinlikle gün yüzüne çıkartabilir.

ZTE'nin bu yeni akıllı telefonu Axon 7 Max 6" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelecek ve böylece büyük ekran isteyen teknoloji meraklılarına hitap edecek. Ayrıca cihazın ekran çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş.

2Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 506 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 625 yonga setinden güç alan ZTE Axon 7 Max'ın sistem belleği 4GB ve dahili veri kapasitesi de 64GB olarak belirlenmiş. Akıllı telefon çift kamera tasarımına sahip ve ayrıca Google Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi cihazda yüklü olarak gelecek.

Whatsapp