ZTE Axon 7 için Nougat ne zaman sunulacak?

ZTE'nin bu sene en önemli akıllı telefon modeli olarak sunduğu Axon 7, yakında Android Nougat güncellemesine kavuşacak.

Çinli bir çok firma sundukları modellerle özellikle de son iki seneye damga vururken, ZTE de bu firmalar arasında yer alıyor. Firmanın premium tasarım ve üst düzey donanım özellikleri ile gelen Axon modelleri Çin ve ABD gibi önemli ülkelerde oldukça ilgi görürken, bu sene de yeni Axon modellerini pazara sunmuş ve en önemli model ise amiral gemisi ZTE Axon 7 olmuştu.

https://twitter.com/ZTE_Mobile_DE/status/796647122791788544

ZTE Axon 7 akıllı telefon, Google tarafından geliştirilen Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor ve firmanın cihazları için sunacağı Nougat güncellemesini de ilk alacak cihazlardan birisi olacak.

ZTE Axon 7 için Android Nougat güncellemesinin ne zaman sunulacağına dair bilgiler de gelmeye devam ediyor ve Çinli teknoloji devinin Almanya ayağı üzerinden Twitter üzerinden yapılan açıklama 2017'nin hemen başında Ocak ayında beklenen Android Nougat güncellemesinin ZTE Axon 7 için yayınlanacağı şeklinde.

Cihazın teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, ZT Axon 7 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Akıllı telefonun sistem belleği 4GB ve dahili veri kapasitesi de 64GB olarak geliyor. Ayrıca microSD kart desteği de bulunmakta.

Metal kasa tasarımı içeren ZTE Axon 7 gücünü ise dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 820 yonga setinden alırken, akıllı telefonun arkasında 20MP kamera bulunuyor ve Selfie kamerası da 8MP olarak geliyor.

Whatsapp