ZTE Axon 7 İçin Android 8.0 Oreo İle Birlikte Stok Android Arayüzü Geliyor

ZTE, Avrupa'da çok tutulan modeli Axon 7 için geçtiğimiz haftalarda Android 8.0 Oreo güncellemesinin geleceğini açıklamıştı. Şimdi ise Stok Android 8.0 arayüzünün Axon 7 için geleceğini açıkladı.

Geçtiğimiz haftalarda ZTE Axon 7'nin Android 8.0 Oreo sürüm güncellemesini alacağı firma yetkilileri tarafından resmi olarak açıklanmıştı. Bugün ise Axon 7 Android 8.0 Oreo güncellemesine ilişkin bazı diğer detaylar yine firma yetkilileri tarafından açıklandı. 

ZTE Almanya'dan gelen bilgilere göre, Axon 7 için Android 8.0 Oreo güncellemesi 2018 yılının Nisan ayında yayınlanacak. Kullanıcıların beklediği tarihten biraz ileride bir tarih gibi görünse de şunu hatırlatmamız gerekiyor ki Axon 7 modeli 2016 yılında piyasaya Android 6.0 Marshmallow ile beraber piyasaya sunulmuştu. O sebeple güncellemenin Nisan ayında gelecek olması kullanıcılar için pek bir sorun teşkil etmeyecektir. Şirket yetkilisi ayrıca yaptığı açıklamada güncellemenin Stok Android arayüzüne sahip olacağını ve mevcut Mifavor arayüzünün değişeceğini söyledi. Bu sayede kullanıcılar daha temiz ve daha sade bir arayüze sahip olurken sadeliğin beraberinde getirdiği performans kazancından da son seviyede yararlanmış olacak.

Axon 7 için piyasaya sürülecek olan Android 8.0 Oreo Stok Android arayüz güncellemesi büyük ihtimalle mevcut Mifavor arayüzünde bulunan bazı önemli özelliklerden yoksun olacak. Fakat kullanıcılar hızlı ve pil dostu olan yeni arayüzü kısa sürede benimseyecektir. Umuyoruz ki ZTE bu noktada Axon 7 için özel olan bazı yazılımsal özellikleri Stok Android arayüze de eklemeyi unutmaz.

Axon 7 Mayıs 2016'da piyasaya sürülmüş olan bir akıllı telefon. Bu nedenle böyle bir telefon için Oreo güncellemesinin geleceğini bilmek güzel bir haber. Kullanıcılar kesinlikle resim içinde resim, akıllı metin seçimi, bildirim noktaları, Project Treble ve daha pek çok yeni özellik içeren Stok Android arayüzüne sahip olmaktan mutluluk duyacaklardır.

Whatsapp