ZTE Axon 7 akıllı telefon, Avrupa pazarında satışa çıkıyor

ZTE'nin bir süre önce duyurduğu üst seviye modeli Çin dışına çıkıyor...

Çin'in önemli akıllı telefon üreticilerinden olan ZTE arka arkaya yeni modellerini sunmaya devam ederken, bu sene duyurduğu üst seviye modellerinden bir tanesi ZTE Axon 7 adındaki cihaz olmuştu. Firma geçtiğimiz sene ilk Axon modellerini sunarken, premium tasarım ile gelen bu modeller büyük ilgi görmüştü.

Yeni ZTE Axon 7 akıllı telefon ise geçtiğimiz ay içerisinde firma tarafından düzenlenen etkinlikle gün yüzüne çıkarken, Haziran ayı başlarında da Çin pazarında teknoloji meraklıları ile buluşmuştu.

ZTE, zaman kaybetmeden yeni akıllı telefonunu Çin dışına da çıkartırken, ilk olarak Avrupa pazarını yolunu tuttu. ZTE Axon 7 akıllı telefon gelen bilgilere göre Fransa, Almanya, İtalya, İspanya ve İngiltere'de online perakende devi Amazon üzerinden ön siparişe sunulmuş durumda.

Cihazın fiyatına bakacak olursak eğer; İngiltere için belirlenen fiyat £359 olurken, Avrupa'da ise  €449.99 olarak satın alınabiliyor.

ZTE Axon 7 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD dokunmatik ekrana sahip. Cihazın yonga seti ise 2.15Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820 olarak yer almakta.

Akıllı telefon 4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi ile 6GB sistem belleği ve 128GB dahili veri kapasitesi gibi iki farklı seçenek olarak gelmekte. OiS destekli 20MP arka kamera ve 8MP ön kamera ile sunulan akıllı telefon ayrıca Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemine sahip.

Whatsapp