ZTE Axon 10 Pro 5G, Mayıs Ayında Geliyor

ZTE, amiral gemisi Axon 10 Pro'nun 5G destekli versiyonunu Mayıs ayında gün yüzüne çıkacak.

ZTE’nin resmi olarak MWC2019’da tanıtılan ve Axon 10 Pro olarak adlandırılan ilk 5G amiral gemisi, aslında, çok sayıda çekici özelliğe sahip birinci sınıf bir cihaz. Akıllı telefon, Snapdragon 855 yonga setine ve 48MP üçlü arka kamera içeriyor. Resmi tanıtıma göre, telefonun 5G versiyonu 5G tam bant kapsamının yanı sıra 6G alt bandını da destekliyor. Böylece, 4G dönemine göre daha iyi performans sağlayabilir. Bugün, ZTE resmi olarak 1 Mayıs tatilinden sonra telefonun satışa çıkacağını duyurdu.

Üst düzey akıllı telefon üreticilerinin uzun süredir 5G destekli modeller üzerinde çalıştığı biliniyor. Bu üreticiler, 5G telefonlarını peşpeşe piyasaya sunarken ZTE de geride kalmak istemiyor. Ancak, eğer Çin merkezli şirket eski popülerliğini geri kazanmak istiyorsa, güçlü performans sağlayacak ve modaya uygun teknolojilerle uyumlu olacak üstün modellerle gelmelidir. 

Bu açıdan bakınca, ZTE Axon 10 Pro, sahip olduğu özellikleri ile hedefe uygun bir cihaz gibi görünüyor. Akıllı telefon, 19.5: 9 en-boy oranında, Full HD+ çözünürlüklü tam kavisli AMOLED ekrana sahip. Arka panelde ise 3D Cam yüzey yer alıyor. Daha da çekici olanı, akıllı telefon, Axon Vision bağımsız görsel efekt motoru ve çevrimdışı parmak izi tanıma desteğiyle geliyor. 

Qualcomm Snapdragon 855 yonga setinden güç alan cihaz, Android 9.0 Pie işletim sistemi tabanlı MiFavor 9.0 arayüzü altında çalışıyor. 

Son olarak, Axon 10 Pro ayrıca 48MP ana lens, 20MP bozulma önleyici süper geniş açılı lens ve 8MP telefoto lens ile güçlü bir üçlü arka kamera kurulumuna da sahip. Bu kamera, 5x zoom ve 10x dijital zoom olanağı sunuyor.

Whatsapp