ZTE, 31 Ağustos tarihinde yeni bir Nubia akıllı telefon duyuracak

Çinli ZTE, bu ay sonunda çerçevesiz tasarım içeren bir Nubia modelini gün yüzüne çıkartacak...

Eylül ayı başında teknoloji dünyası açısından oldukça önemli bir etkinlik bizleri bekliyor. Her sene Eylül ayı başında Almanya'nın Berlin şehrinde IFA etkinliği düzenlenirken, bu sene de IFA 2016 adındaki etkinlikte özellikle de akıllı telefon ve tablet pazarı yanı sıra giyilebilir cihaz segmenti için de oldukça önemli duyuruların gelmesini bekliyoruz.

Bir çok firma 31 Ağustos tarihi için etkinlik duyurularını yapmaya devam ederken, Samsung ve Asus bu tarihte etkinlik gerçekleştirecek ve şimdi de ZTE'den bu tarih için etkinlik duyurusu geldi. Firma etkinlik için basın davetiyelerini de gönderirken, "Dream Without Boundaries" sloganı dikkat çekiyor. 

ZTE'nin henüz bu yeni etkinlikte hangi akıllı telefonu sunacağına dair bilgi bulunmuyor. Bilindiği üzere ZTE'nin Nubia akıllı telefonlarını tanıtan isim, Real Madrid futbol takımının yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo olurken, bu etkinlikte duyuru bu ünlü isimden de gelebilir.

ZTE'nin Nubia çatısı altında duyurduğu son modellere bakacak olursak eğer, firma Nubia Z11 mini ve Nubia Z11 Max'ı duyurmuş ve bu cihazlardan sonra da Nubia Z11 duyurusu gelmişti. Firmanın 31 Ağustos tarihindeki bu etkinlikte Nubia Z11'i global pazar için de duyurabileceği kaydediliyor.

Şu anda firmanın global web sitesinde sadece ZTE Nubia Z11 mini listelenmiş durumda. Nubia Z11 yanı sıra ayrıca Z11 Max da benzer şekilde global pazar için gelebilir...

Whatsapp