Zenfone 4'lerin Türkiye'deki fiyatı ne kadar olacak?

Asus geliştirdiği yeni nesil akıllı cep telefonu modelleri için özel bir lansman hazırlarken, cihazların çıkış tarihi ile fiyat etiketlerinin ne kadar olacağını resmi olarak açıkladı.

Akıllı cep telefonu pazarında çok iddialı olmasa da sene de bir kaç farkı modelle birlikte karşımıza çıkan Tayvan merkezli Asus firmasını, Android eko sisteminin önemli oyuncularından birisi olarak tanımlayabiliriz. Geçtiğimiz ay ZenFone 4 serisi altında konumlandırdığı akıllı telefonlarını tanıtan ekip, gerçekleştirdiği yeni lansmanla birlikte merak edilen soruların fiyat etiketi ile çıkış tarihini duyurdu.

Geliştirdiği yeni akıllı cep telefonları ZenFone 4 Max, ZenFone 4 ve ZenFone Live 5.5'i Ekim ile Kasım ayı içerisinde ülkemizde satışa çıkaracağını açıklayan ekip, öte bir yandan ise Qualcomm ile önemli bir ortaklığın altına imza attığını duyurdu. Yeni telefon modellerinde 802.11ad bağlantısını ilk kez kullanacağını açıklayan Asus Snapdragon 835'li ZenFone 4 Pro ile ilk defa bu özelliği sunmuş olacak.

Cihazlar içerdiği teknik özelliklere rağmen uygun fiyat etiketleriyle dikkatleri üzerine çekecekken, ülkemizdeki fiyat etiketlerinin ne kadar olacağı da bu lansmanla birlikte netlik kazandı.

Yeni Asus'ların fiyat etiketleri ne kadar olacak?

Asus firmasının gerçekleştirdiği açıklamaya göre en pahalı yeni Asus modeli Zenfone 4 olacakken, bu modelin satış fiyatı 2699 TL olarak belirlenmiş.  Bu modeli daha sonra 5.5 inçlik ZenFone 4 Max isimli model 1399 TL'lik fiyat etiketi ile takip edecekken, bunun ardından ise 5.2 inç genişliğindeki ekranla gelen 1199 TL'lik ZenFone 4 Max modeli takip ediyor.

Sonrasında ise Asus tarafından gelen açıklamaya göre 5.5 inç genişliğindeki ekranı içeren ZenFone 5.5 1099 TL'lik fiyat etiketine ve son olarak ise ZenFone Live'ın 899 TL'lik fiyat etiketine sahip olacağı belirtiliyor.

Whatsapp