Zenfone 3 Zoom, Asya Ülkelerinde Zenfone Zoom S Adıyla Satışa Sunulacak

Asya Ülkelerinde satışa sunulacak Asus Zenfone 3 Zoom'un adı, Asus web sitesinde Asus Zenfone Zoom S olarak görüntülendi.

Tayvanlı üretici Asus, ürün sayfalarının Tai dilinde kamera odaklı akıllı telefonu Zenfone 3 Zoom modelini Asus Zenfone Zoom S adıyla listelemeye başladı. Bu listede, Zenfone 3 Zoom ile aynı model numarası yer alıyor, bu nedenle Asus, Endonezya, Tayland ve Malezya gibi Asya pazarları için cihazı yeniden adlandırıyor olabilir. Daha önceki söylentilerde Zenfone S'in daha küçük 5.2 inç ekrana sahip olacağı iddia ediliyordu ancak resmi web sitesinde cihaz 5.5 inç ekranlı olarak görülüyor. 

Asus Zenfone Zoom S, f/1.7 diyaframa ve 12MP Sony IMX362 sensöre sahip dual kamera ile geliyor. Bu iki sensör, 2.3x kayıpsız Zoom yapma yeteneğini birlikte yerine getirebiliyor. Görüntülerin canlı ve stabil kalmasını sağlamak için de OIS ve EIS kombinasyonu devreye giriyor. Buna dijital zoom ekleyerek 12X zoom ile maksimuma çıkabilirsiniz. Asus, Zenfone Zoom S  kamerasının iPhone 7 Plus'a göre 2.5 kat daha fazla ışığa karşı hassas olduğunu iddia ediyor.

Asus Zenfone Zoom S ayrıca Galaxy S7'de olduğu gibi dual Pixel faz algılamalı otomatik odaklama teknolojisini kullanıyor. Bu teknoloji, kameranın küçük bir yüzdesi yerine tamamının piksellerini kullanarak kusursuz odaklama yapmasını sağlıyor. Odaklama teknolojisi dışında, en doğal görünümlü renk doğruluğunu sağlamak için 4K videoların renk derecelendirmesine yardımcı olan bir "RGB renk düzeltme sensörü" bile mevcut.

Kamera özellikleri dışında Asus Zenfone Zoom S, 5.000 mAh gibi etkileyici bir bataryaya da sahip ve Asus, bu cihazı Power bank olarak kullanıp diğer cihazlarınızı da şarj edebileceğinizi belirtiyor. 

Bu özellikler göz önüne alındığında aslında Asus Zenfone Zoom S, Zenfone 3 Zoom'un sadece farklı bir isimle piyasaya sürüleceğini anlamamızı sağlıyor. 

Whatsapp