Zenfone 3 Max İçin ZenUI 4.0 Güncellemesi Geldi

Asus, büyük ekranlı akıllı telefonu Zenfone 3 Max için yeni arayüz yazılımı olan ZenUI 4.0 güncellemesini dağıtmaya başladı.

Asus Zenfone 3 Max, en yeni Android güvenlik yamasına sahip yeni bir yazılım güncellemesi almaya başladı. Her güncellemede olduğu gibi dağıtılan bu yeni güncelleme de OTA aracılığıyla kullanıcılar tarafından indirilebilir olacak.

Güncelleme içerisinde birkaç yeni iyileştirmenin yanı sıra tamamen yenilenmiş olan ZenUI 4.0 arayüzünü beraberinde getiriyor. Bu güncelleme ne yazık ki Android 8.0 Oreo güncellemesi değil, sadece daha açık, daha temiz ve daha akıllı olan Android 7.0 Nougat üzerinde ki ZenUI arayüzünün yenilenmiş hali. Yazılımın sürüm numarası V14.0200.1712.347 olarak belirtilmiş durumda. Ayrıca güncelleme içerisinde Aralık ayı Android güvenlik yaması da bulunuyor.

Yeni ZenUI 4.0 arayüzü genel yapısı ile stok Android arayüzüne benzemeye başladı diyebiliriz. İçerisinde halen bazı Asus uygulamaları ön yüklü olarak geliyor. Yinede ZenUI 4.0 önceki ZenUI sürümlerinden çok daha iyi bir halde. Asus'a göre ön yüklü olarak gelen 35 tane uygulama yerine artık yeni ZenUI 4.0 güncellemesinde sadece 13 tane ön yüklü uygulama bulunacak. Yeni ZenUI 4.0 güncellemesi sistem performansı ve pil performansı iyileştirmelerinin yanı sıra çift uygulama ve gelişmiş galeri gibi daha bir çok yeni özelliğe sahip.

Hatırlatacak olursak dağıtılan bu yeni güncelleme Asus ZenFone 3 Max (ZC553KL) model numaralı model içindir. Bu yüzden sakın bu güncelleme dosyasını başka Zenfone cihazına kurmaya çalışmayın. Asus, bu yılın eylül ayında Zenfone 3 Zoom'a benzer bir güncellemeyi yayınlamıştı. Firma tarafndan açıklanan tarihte bir aksilik olmazsa Asus Zenfone 4, bu ay resmi olarak Android 8.0 Oreo güncellemesini almış olacak.

Whatsapp