YU'dan Yureka S ve Yunique Plus akıllı telefon duyuruları geldi

Micromax'ın alt markası YU, Yureka S ve Yunique Plus adında iki yeni akıllı telefon duyurdu..

Dünyanın en önemli ikinci akıllı telefon pazarı olan Hindistan'da bir çok lokal akıllı telefon üreticisi de yer alırken, bunlardan bir tanesi de Micromax olmakta. Satış rakamları ile üst sıralarda yer alan firma, ayrıca bir süredir alt markası YU üzerinden de ilgi gören akıllı telefon modelleri sunuyor.

YU firmasından bugüne kadar bir çok farklı model geldi ve şimdi de iki yeni akıllı telefon daha aileye katıldı. Bu yeni cihazlar YU Yureka S ve Yunique Plus olarak adlandırılmış. Önceki cihazlarda olduğu gibi bu akıllı telefonlar da Hindistan pazarında sunulacak.

YU Yureka S akıllı telefon alüminyum arka kısım ve polikarbonat çerçeve tasarımı ile dikkat çekiyor. Cihaz Gorilla Glass 3 destekli 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. İşletim sistemi Android 5.1 Lollipop ve ayrıca batarya da 3.000mAh.

Qualcomm tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili Snapdragon 616 yonga setinden güç alan akıllı telefon YU Yureka S ayrıca 3GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesine sahip. Bu kapasite microSD kart ile arttırılabiliyor. Cihazın arkasında 13MP kamera bulunuyor ve Selfie kamerası da 5MP olarak önde yer almakta.

YU Yunique Plus akıllı telefon ise selefine göre sadece sistem belleği arttırılmış olarak geliyor. 4.7" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD ekran, Qualcomm Snapdragon 410 yonga seti, 8GB dahili veri kapasitesi, 8MP arka kamera, 2MP ön kamera, Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi, 2.000mAh batarya özellikleri selefi ile aynı olurken, 1GB yerine 2GB sistem belleği yeni cihazda bulunmakta.

Whatsapp