Yu, Yeni Amiral Gemisini 19 Mayıs Tarihinde Duyuracak

Son dönemde hakkında bir çok haber ortaya atılan Yu'nun yeni amiral gemisi için duyuru tarihi geldi.

Bir kaç gün önce Hindistan merkezli üretici Yu, bu ay içinde tanıtacağı yeni amiral gemisi için teaserlar yayınlamaya başlamıştı. Merak uyandıran akıllı telefonun resmi tanıtım tarihi ile birlikte adı da belli oldu. 

Yureka modelleri ile adını duyuran şirketin yeni akıllı telefonu Yu Yunicorn, 19 Mayıs tarihinde Yeni Delhi'de düzenlenecek etkinlikte resmi olarak tanıtılacak. Yu'nun lansman duyurusu için kullandığı görseldeki "Amiral Gemileri Yeniden Belirleyecek Telefon" sloganı dikkat çekiyor.

Hindistan merkezli  Micromax'ın alt markası olarak faaliyet gösteren Yu, son olarak geçtiğimiz ay Yureka Note modelini resmi olarak tanışmıştı. Yu Yunicorn hakkında ise şimdilik çok fazla bilgi internete sızdırılmadı. Fakat tahminlere göre 15.000 INR fiyatın biraz altında fiyat etiketine ve stok Android 6.0 Marshmallow işletim sistemine sahip olacağı iddia ediliyor. 

Yu Yunicorn bir süre önce Benchmark sitelerinde YU5530 model kod numarası ile görülmüştü. Mediatek'in yeni nesil yonga seti Helio X10 yonga setine ve 4GB sistem belleğine sahip olması beklenen Yu Yunicorn'un diğer teknik özellikleri hakkında şimdilik daha fazla bilgi bulunmuyor. Fakat tahminlere ve şirketi yakından takip eden kaynakların tecrübelerine göre şirketin daha önceki modelleri de göz önüne alındığında,  Yu Yunicorn'un büyük bir ve ekran ve oldukça güçlü bir batarya ile geleceği belirtiliyor 

Whatsapp