Youtube'da Çevrimdışı Müzik Dinleme Dönemi Başladı

Youtube, yeni güncellemesi ile sınırlı olarak kullanımda olan özelliği tüm kullanıcılara açıyor. Youtube'da artık internetin olmadan da müzik dinleyebilirsiniz.

Dünyanın en popüler video paylaşım sitelerinden biri hatta en popüler olan Youtube, çok konuşulan özelliğini tüm kullanıcıları için kullanıma sunuyor. Youtube için yayınlanacak yeni bir güncelleme ile birlikte, Youtube kullanıcıları  için internetin müzik dinleme dönemi başlayacak. 

Dünyadaki milyonlarca Youtube kullanıcısı, bu servisi video izlemenin yanında müzik dinleme için de sık sık kullanıyor. Oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Youtube, kullanıcılardan gelen heri bildirimler çerçevesinde yenilikleri de kullanıma sunuyor.. 

Youtube tarafından kullanıma sunulan en son özellik ise yıllardır en çok istenenler listesinin bie numarası diyebiliriz. Bilindiği üzere Youtube üzerinden video izlemek ve müzik dinlemek veri paketlerinin bitmesine neden oluyor. Bu noktada Youtube'un yeni özelliği devreye giriyor. Youtube, internet olmadan da kullanıcıların müzik dinleyebilmelerine olanak sağlayacak olan "çevrimdışı müzik dinleme" özelliğini kullanıma sunuyor. 

YouTube'un yeni çevrimdışı müzik dinleme özelliği sayesinde, kullanıcılar istedikleri müzikleri "çevrimdışı dinleme listesine" ekleyerek internet bağlantısı olmadan da müzik dinleyebilecekler. Aslında bu özellik, Youtube Red aboneliği olan kullanıcılara zaten sunuluyordu. Ancak Youtube'un yeni güncellemesi ile artık tüm kullanıcılara çevrimdışı mi zikir dinleme imkanı sunuluyor. 

YouTube'un bu yeni özelliği, İos ve Android platformları için ücretsiz olarak sunuluyor. Çevrimdışı müzik dinleme özelliğini kullanmak için Android uygulamasında, şarkıyı çevrimdışı dinleme listesine eklemek, İos uygulamasında ise şarkıyı sola doğru çekmek yeterli olacak. 

Whatsapp