YouTube Kanalınızı Zirveye Taşıyoruz

Kanal açanlara gerçek aboneler eşlik edecektir. Beğeniler yükselecek ve izlenme süreleri gün geçtikçe artış gösterecektir.

Dijital dünyaya uyum sağlamak isteyenler sosyal medya aracılarını kullanmaktan çekinmiyor. Örneğin Instagram, Twitter ve Facebook bunlar arasında. Yine uluslararası aracılardan olan Youtube’da öne çıkmıştır. Neticesinde:

  • Youtube kanallarının sayısı gün geçtikçe artış gösteriyor.
  • Kanalları üzerinden kazanç sağlayanlar dahi mevcut.
  • Kendini tanıtanlar ve reklam geliri kazananlar bulunuyor.

Siz de bu kullanıcılar arasına katılabilirsiniz. youtubemarketim.com sayesinde herşey mümkün. Öyle ki kanal açanlara gerçek aboneler eşlik edecektir. Beğeniler yükselecek ve izlenme süreleri gün geçtikçe artış gösterecektir.

Youtube Beğenisi Nasıl Artar?

Youtube beğeni satın al tercihinde bulunanlara birkaç paket eşlik eder. Youtube Marketim özellikleri ile beraber paketlerini sıralar. Aynı zamanda hepsine dair fiyat bilgisi sunar. Şöyle ki:

-Paketler: 50, 250 ya da 500 beğeni olarak istediğinizi seçmekte özgürsünüz. Hepsi de kaliteli ve aktif kullanıcılar tarafından sergilenir. Hatta yanında hediye beğenilere de yer verilir.

-Fiyatlar: Sadece paketlere dair özellikler sergilenmez. Aynı zamanda hepsinin ücretleri de gözler önüne serilir. Bu şekilde bütçenize uygun olanı seçmekte zorlanmazsınız. Ve şifresiz olacak şekilde videonuzun beğeni kazanmasını sağlarsınız.

Youtube Abone Nasıl Kasılır?

Beğenme haricinde Youtube abone satın al şeklinde de seçiminizi yapabilirsiniz. Abone sayısına öncelik verenler bu yönde seçimini yapar. Ve beğeni gibi özel paketler arka arkaya sıralanır. Mesela:

-Paketler: Hem yerli hem de yabancı abonelere ilişkin paylaşımlarda bulunuyor. Ve de 100, 500, 1000 Türk abone şeklinde paketler tanıtılıyor.

-Hediyeler: Yine hediye abonelerin açıklanması da dikkatlerden kaçmıyor. Örneğin 500 abone neticesinde +50 abone hediye edilir. Hediyeleri ile beraber aboneleriniz artış göstermeye başlar. Bu durum Youtube algoritmasına karşılık öne çıkmanızı sağlar. Yani trend kullanıcılar arasına katılmanız mümkün olacaktır.

Youtube İzlenme Nasıl Artış Gösterir?

Kullanıcılar için her detay düşünülmüştür. Mesela Youtube izlenme satın al da bunlar arasına katılmıştır. Kullanıcılar izlenme sayısı fazla olan videolara daha fazla ilgi duyar. Bunun için abone sayısından ziyade izlenmenin de fazla olması gerekir. Neyse ki:

  • Makul fiyatlardan izlenme paketleri de satın alınabilir.
  • Türk ve aktif kullanıcıların katılmaları sağlanabilir.

Yine izlenme üzerine hediyelerden faydalanmanız mümkün olacaktır. Çoğu paket üzerinden hediyelerin sergilenmesi dikkatlerden kaçmıyor. Bu yolla kullanıcılar avantajlı hale gelir. Öyle ki fazladan beğeniler, aboneler ve izlenmeler kazanırsınız. Böylece önerilen kullanıcılar yani videolar arasında boy gösterilir.

Youtube Siparişi Nasıl Tamamlanır?

Yukarıda belirttiğimiz şekilde dilediğiniz abone, izlenme ya da beğeni paketini seçebilirsiniz. Her pakete özel ayrı fiyatlara yer verilmiştir. Ve siparişinizi tamamlamak için artık ödemelere geçmeniz gerekir.

Ödemelere dair önce link talep edilir. Youtube video linkini eksiksiz bir şekilde sunmanız gerekir. Beraberinde ise kişisel ile ödeme bilgileri talep edilir. Ödeme için:

  • Banka ya da kredi kartı temin edilebilir.
  • Havale veya EFT ödemelerine başvurulabilir.

Güvenli ve hızlı bir şekilde ödemeniz gerçekleşir. Bunun üzerine seçtiğiniz paket Youtube hesabınıza tanımlanır. Mesela aboneler artış gösterebilir. Beğeniler ve izlenmeler için de seçiminizi yapabilirsiniz.

Youtube Global Abone Kazanma

İsteyenler Türk kullanıcıların yanı sıra yabancı olanları da tercih edebilir. Yine bu yönde de özel paketlere yer verilmiştir. Global aboneler kazanmanıza imkan tanınır. Belirli ücretler dahilinde hesabınıza tanımlanır.

Yine gerçek kullanıcılara yer verilir. Hatta hediye aboneler kazanmanız sağlanır. Hepsi de 0 – 12 saat içerisinde aktarılır. Doğal artış hızı dikkate alınır. Aynı zamanda telafi gönderim gözler önüne serilir. Bir de bu işlemler için kullanıcıların şifreleri talep edilmez.

https://youtubemarketim.com/

-Advertorial

Whatsapp