Yerli Alibaba geliyor, onun ismi n11pro

Global pazarın en önemli e-ticaret platformu olarak karşımıza çıkan Alibaba.com'un yerli rakibi n11pro resmi olarak tanıtıldı.

Doğuş Grubu tarafından hazırlanan ve kısa süre içerisinde ülkemizin en önemli online alışveriş platformlarından birisi olmayı başaran N11, şimdilerde ise farklı bir platformla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İmalatçı ve ithalatçılar ile tüccarları buluşturmayı hedefleyen şirket, karşımıza n11pro.com ile çıkmayı hedefliyor.


Bu hizmetle birlikte tıpkı tüm dünyada bir numara olarak kullanılan Alibaba.com gibi N11pro'da toplu alım ve satım unvanına kavuşacakken, herhangi bir kategori sınırı bulunmadan tüm ürünler toptan olarak burada satışa sunulacak. Alacağınız ürün adedine göre ürünlerin fiyatında indirim yaşanabilecekken, farklı ödeme sistemleri de sunulacak.


Sunulan ödeme sistemleri arasında çoklu kredi kartı, vadeli ödeme, EFT ve havale gibi birçok farklı seçenek yer alırken, yeni e-ticaret platformu n11pro yakında hizmete girecek. Bu platformda satış yapmak veya satın almak için bir şirket mensubu olmanız gerekecekken, ilk etapta bireysel kullanıcılar toptan ürün satın alamayacak ancak ilerleyen dönemlerde platform onlara da açılacak.


Kobi şirketler bile kolayca sisteme üye olup satış gerçekleştirebilecekken, üye olmak için bazı gerekli evrakların N11'e ulaştırılması yeterli olacak.

N11pro'ya üye olmak için gereken evraklar nelerdir?

N11pro'ya üye olmak için vergi levhası fotokopisi, imza sirküleri, şirket kuruluş ticaret sicil gazetesi fotokopisi ve son 6 aya ait güncel faaliyet belgesi gerekiyor.

Whatsapp