Yeni ZUK Z2 akıllı telefon Qualcomm'un Snapdragon yonga setinden güç alacak

Lenovo, yeni ZUK Z2 akıllı telefonu 31 Mart tarihinde gün yüzüne çıkartıyor.

Akıllı telefon pazarının son dönemde en güçlü isimlerinden birisi olan Lenovo, üç farklı isim üzerinden akıllı telefon modelleri sunuyor.

Bir yandan Lenovo olarak cihalar sunan firma, ayrıca Motorola'yı satın almış ve Moto modellerini kendisi sunmaya başlamıştı. Bir diğer isim ise ZUK olurken, bu alt marka ile geçtiğimiz sene ilk olarak ZUK Z1 pazara sunulmuştu.

Bu sene yeni ZUK modeller gelmeye devam ediyor ve kısa bir süre önce de ZUK Z2 Pro olarak yeni bir üst seviye akıllı telefon duyurusu daha firmadan gelmişti. İsme bakarak ZUK Z2'nin de gelmesi bekleniyor ve bu akıllı telefon da bu ay sonunda düzenlenecek olan etkinlikle resmi olarak duyurulacak.

Yaklaşık 3 gün önce ZUK CEO'su Chang Cheng, yeni ZUK Z2 akıllı telefonun teaser olarak render görsellerini sunmuş ve "good 8890" olarak bir ifade kullanmıştı. Bu da cihazın Samsung'un Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modellerinde de kullandığı Exynos 8890 yonga setinin bu yeni akıllı telefonda kullanılacağı düşüncesini ortaya çıkarmıştı.

Ancak Weibo üzerinden ZUK Z2'ye dair yeni bir teaser görsel daha gelirken, bu görsel de Qualcomm'un Snapdragon yonga setinin logosunu görmekteyiz. Henüz hangi Snapdragon yonga setinin yer aldığı bilinmezken, Snapdragon 820 ya da Snapdagon 652 kullanılabilir.

Uzmanlar iki farklı Z2 versiyonunun da gelebileceğini belirtirken, duyuru tarihi yaklaştıkça daha detaylı bilgilerin gelmesini bekliyoruz.

Whatsapp