Yeni yayınlanan teaser vivo X7'nin yonga setini ortaya çıkardı

Çin'in önemli üreticilerinden vivo çok yakında X7 adındaki bir akıllısını resmi olarak duyuracak.

Çinli üreticileri son dönemde oldukça fazla sayıda haberimize konuk olmaktalar ve ilerleyen dönemde de sundukları farklı modellerle daha fazla gündeme gelecek gibiler. Şu an için ilk 15 akıllı telefon üreticisine baktığımızda 9 tanesinin Çinli firmalar olduğunu belirtelim.

Çin'in ilgi gören akıllı telefon üreticilerinden birisi de vivo olurken, bu firma çok yakında yeni bir akıllı telefon modeli sunacak. vivo x7 adı ile gelecek olan akıllı telefon için firma teaser görseller üzerinden bilgiler veriyor.

vivo x7 akıllı telefon hakkında daha önce gelen bilgiler cihazın MediaTek tarafından geliştirilen 10 çekirdekli işlemci ve Mali-T880 grafik işlemci içeren Helio X25'den güç alabileceği şeklindeydi. Ancak yeni yayınlanan bir teaser görsel akıllı telefonun MSM8976 ile geldiğini gösteriyor. Bu yonga seti numarası da Qualcomm Snapdragon 652'ye karşılık geliyor. 

Ayrıca görselde akıllı telefonun sistem belleği ve dahili veri kapasitesi de yer alıyor. Buna göre vivo X7, 4GB sistem belleği yanı sıra 64GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak.

Daha önce gelen bazı teaser görseller sayesinde kesinleşen diğer bazı teknik özellikleri sizlere sunacak olursak eğer, akıllı telefonun ön yüzünde parmak izi tarayıcısı bulunuyor. Ayrıca ön yüzünde 16MP kamera yer alacak ve bu özelliği sayesinde özellikle de Selfie tutkunlarının kapsama alanına gireceğini söyleyebiliriz.

Büyük ihtimal bu akıllı telefon 2500 Yuan ($380) civarında bir fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

Whatsapp