Yeni Xiaomi Cihazları Önümüzdeki Hafta Geliyor

Xiaomi, önümüzdeki hafta yeni cihazlarını gün yüzüne çıkaracak. İddialara göre mevcut cihazların yeni versiyonları, piyasaya sunulacak.

Mobil cihazlar konusunda oldukça geniş bir ürün portföyüne sahip Çin merkezli üretici Xiaomi, önümüzdeki hafta bir dizi yeni cihaz duyurusu yapacağını açıkladı. 3 Temmuz tarihinde yapılacak tanıtım etkinliğinin bilgisi, şirketin sanal dijital asistanı Xiao AI üzerinden geldi. 

Ne yaxık ki, Xiao AI dijital asistanı tanıtım etkinliğinin yıldızının olacak cihaz hakkında hiçbir bilgi vermiyor. Bununla birlikte, Xiaomi'nin geçtiğimiz günlerde yeni bir akıllı telefon ve tablet duyurusu yapmış olması, şirketin 3 Temmuz tarihinde yeni bir ürün duyurması olasılığını düşürüyor. 

İddialara göre şirket, 3 Temmuz tarihinde düzenlenecek etkinlikte mevcut cihazlarının yeni versiyonlarını duyurabilir. Özellikle şirketin, geçen yılki Redmi Note 4x modelinde olduğu gibi Xiaomi Mi 6x Hatsune Edition modelini duyuracağı tahmin ediliyor. Bununla birlikte Xiaomi Redmi Note 5'in de kırmızı renkli versiyonu resmiyet kazanabilir. 

Tabii ki, henüz hiçbir şey resmen onaylanmadı, bu yüzden kim bilir, belki de cihaz için Temmuz ayı lansmanı zaten şirket tarafından onaylanmış olduğundan, bunun yerine Mi Max 3'ün tanıtımını da görebiliriz. Durum ne olursa olsun, çok uzun süre beklemek zorunda kalmayacağız. 

Whatsapp