Yeni Xiaomi Cihazı MCT3B Modeli TENAA Listesinde Ortaya Çıktı

Xiaomi'nin yeni giriş seviyesi ve orta seviye arasında yer alan bir modeli TENAA sertifika sürecinde ortaya çıktı.

Xiaomi tarafından geliştirilen giriş seviyesi ve orta seviye cihazlar arasında yer alacak yeni ve uygun fiyatlı bir Android işletim sistemli cihaz TENAA web sitesinde ortaya çıktı. Cihazın adı belirtilmemesine rağmen yeni Xiaomi cihazının kayıtlarda model numarası MCT3B olarak belirtiliyor.

TENAA listesine göre, yeni Xiaomi MCT3B akıllı telefonu 1280 × 720 piksel HD çözünürlüğe sahip 5 inç boyutunda bir ekrana sahip olacak. 140.44 x 70.14 x 8.35 (mm) boyutlarına ve sadece 137 gram ağırlığa sahip olan cihaz ergonomik olarak oldukça ideal bir seviyede olacak.

Xiaomi MCT3B modeli içerisinde 3GB RAM ve 32GB hafıza kartı ile genişletilebilir dahili bellek alanına ve dört çekirdekli 1.4Ghz hızında çalışan bir işlemciye sahip olacak. Gündelik işlerinizi yerine getirebilecek olan cihaz güç tasarruflu işlemcisi ile uzun ömürlü bir pil performansına sahip olabilir.

Kamera tarafında yeni Xiaomi cihazında 8MP veya 13MP çözünürlüğünde bir arka kamera ve 5MP çözünürlüğünde bir ön kamera bulunuyor. Xiaomi, hatırlayacağınız üzere daha önceki modellerinde çift kamera kullanmaya başladığı için bu modelde de çift arka kamera kurulumuna yer verebilir. Bununla birlikte, resimlere baktığımızda cihazda LED flaşlı tek bir arka kamera görüyoruz.

Diğer özelliklere bakacak olursak 3000mAh batarya, VoLTE desteği ve Android 7.1.2 Nougat işletim sistemi cihazda bulunuyor. Listeye göre cihaz siyah, altın, beyaz, mavi, kırmızı, pembe, gri ve gümüş olmak üzere oldukça zengin renk seçenekleri ile beraber geliyor.

Whatsapp