Yeni VAIO Phone Biz Windows 10 Mobile Akıllı Telefon Satışa Sunuldu

Japonya merkezli üretici VAIO, Şubat ayında duyurduğu akıllı telefonu Phone Biz'i satışa sundu.

Sony tarafından bilgisayar iş kolunda kullanılmayacağına karar verildikten sonra Japonya merkezli bir oluşum tarafından satın alınan VAIO, geçtiğimiz Şubat ayında ilk Windows 10 Mobile akıllı telefonu VAIO Phone Biz modelini duyurmuştu. Japonya'da uzun zamandır merakla beklenen VAIO Phone Biz nihayet bugün satışa sunuldu. 

Japonya'da NTT Docomo'nun LTE ağı desteği ile 225 mbps'e kadar veri indirme hızlarına sahip olan VAIO Phone Biz,  59,184 Yen (yaklaşık olarak 530$) fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Bir süredir ön talep toplanan VAIO Phone Biz için açıklanan resmi duyuru fiyatı ise 50.000 Yen olmuştu. 

VAIO Phone Biz,  Qualcomm'un Snapdragon 617 yonga setinden güç alıyor, 3GB sistem belleği ve 16GB dahili depolama alanı gibi bellek özellikleri ile destekleniyor. 5.5 inç büyüklüğünde full HD ekrana sahip olan VAIO Phone Biz,  kamera özellikleri tarafında ise 13MP arka kamera ile 5MP ön kameraya sahip. 

Parlak metal kasaya sahip olan Windows 10 Mobile akıllı telefon, Snapdragon 617 yonga seti ile Windows 10 Mobile Continuum teknolojisine sadece  kablosuz bağlantı ile destek veriyor. VAIO ayrıca ilk Windows 10 Mobile akıllı telefonun satışa sunulmasını kutlamak amacıyla duvar kağıtları da yayınladı ve bu duvar kağıtlarını buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bu arada Amerika Birleşik Devletleri'nde de merakla beklenen VAIO Phone Biz'in şimdilik sadece Japonya'da satışa sunulacağı belirtiliyor. 

Whatsapp