Yeni Telegram Güncellemesi Video Mesaj ve Botlara Ödeme Kabul Etme Yeteneği Getiriyor

Telegram Messenger'ın yeni güncellemesi, video mesaj gönderme ve botların ödeme kabul etme yeteneğini beraberinde getiriyor.

Telegram uygulaması yeni bir güncelleme almaya başladı. Telegram versiyon 4.0 olarak gelen güncelleme, video mesajları ve botların ödeme kabul etme yeteneği gibi çeşitli değişiklikleri beraberinde getiriyor.

Evet, uygulama şimdi kullanıcıların video mesajları göndermesine de olanak tanıyor. Bildiğiniz üzere sesli mesajlar Telegram Messenger tarafından zaten destekleniyordu. 

Video Mesaj özelliğine erişmek için bir sohbet açın ve mikrofon simgesine hafifçe dokunarak kamera moduna geçin. Şimdi kameranın simgesine dokunup basılı tutarak video kaydetmeye başlayabilirsiniz. Kaydınızı bitirdiğinizde butonu bırakın ve mesajınız otomatik olarak gönderilecektir. 

Devam edersek, güncelleme ayrıca Teleskop'un (teleskop.pe) başlatılmasına işaret ediyor. Bu, "Takipçileri ile iletişim kurmak için videolar kullananlar için özel bir video barındırma platformu" olarak tanımlanmakta. Genel video mesajlarını görüntülemek için bir Telegram hesabına ihtiyacınız yok. 

Güncelleme ayrıca Bot Ödemeleri'ni (botlardan mal ve hizmet sipariş etme yeteneği) de getiriyor. Bot mesajlarında bir Ödeme butonu görürsünüz. Sadece dokunun, gerekli bilgileri girin ve onaylayın.

Ve son olarak, Anında Görüntüleme özelliği de kullanıma sunuldu. Anında Görüntüle özelliği ile herhangi bir blogdaki veya medya kanalındaki makalelerin tek tip ve kolay okunabilir şekilde tadını çıkarabilirsiniz. Anlık Görüntüleme sayfaları, yalnızca bir makalenin metnini gösterenlerin ötesinde, resim, video ve herhangi bir medyayı da destekliyor. Kaynak web sitesi, mobil cihazlar için optimize edilmemiş olsa bile bu özellik harika çalışıyor. 

Whatsapp