Yeni Telegram Güncellemesi, Özel Tema Desteği Getiriyor

En güvenli mesajlaşma uygulaması olarak gösterilen Telegram Messenger, yeni bir güncelleme ile özel tema desteği kazandı.

Anlık mesajlaşma uygulamaları arasında güvenliği ön plana çıkarması ile popüler olan Telegram Messenger, yeni güncellemelerle kullanıcılarına yepyeni özellikler sunmaya devam ediyor. Her ne kadar WhatsApp ve Facebook Messenger kadar popüler olmasa da sunduğu özellikler ve güvenlik seviyesi ile tüm mesajlaşma uygulamaları arasında ayrı bir yere sahip olan Telegram Messenger, yeni güncelleme ile 3.7 sürümüne yükseltildi. 

Popüler, gizlilik odaklı mesajlaşma uygulaması Telegram, 3.7 sürümüne yükselterek yeni bir güncelleme aldı. Güncelleme, Özel Temalar için destek getiriyor ve bu özelliğe Ayarlar > Temalar menüsüne ilerleyerek erişebilirsiniz. 

Buna ek olarak, yeni bir Tema Editör'ü de yeni temalar oluşturmanıza ve bunları başkaları ile paylaşmanıza olanak tanıyacak şekilde uygulamaya eklendi.

Özel Tema desteği özelliğini getiren yeni güncelleme şimdilik sadece Telegram Messenger Android ve masaüstü uygulamaları için kullanıma sunuluyor. İos kullanıcıları için Telegram tarafından yapılan açıklamada; "Eğer İos uygulamamızı kullanıyorsanız, yeni Özel Tema özelliği için bir kaç hafta daha beklemeniz gerekiyor. Bu süre sonunda Özel Tema desteği içeren bir göz netleme alacaksınız ancak şu an sizin çok farklı bir özellik geliştiriyoruz" denildi.

Telegram, sunduğu yüksek güvenlik standartlarının yanında kullanıcı deneyimini maksimuma çıkaran önemli özellikleri de ilk sunan mesajlaşma uygulaması olmuştu. Bunlar arasında, uçtan uca şifreleme, dosya paylaşımı, kullanıcı adı oluşturma gibi çok farklı özellikler bulunuyor. 

Whatsapp