Yeni Teaser OnePlus 5'in Çıkış Tarihi ve İsmini Doğruladı

OnePlus'ın amiral gemisi akıllı telefonu olması beklenen OnePlus 5 için yayınlanan yeni teaser, akıllı telefonun ismini ve muhtemel çıkış tarihini doğruladı.

Çin merkezli üretici OnePlus, yaklaşmakta olan amiral gemisi akıllı telefonu için bir başka teaser daha yayınladı. OnePlus 5 için yayınlanan yeni teaser, telefonun ismi ve yaklaşık olarak piyasaya,sürülmesi tarihi ile ilgili iki yeni bilgiyi doğrulamış oldu. 

Çin merkezli akıllı telefon üreticisinden gelecek yeni akıllı telefonun OnePlus 5 ismiyle geleceği noktasında oluşan şüpheler yayınlanan bu teaser ile ortadan kalkmış oldu. "Merhaba 5" ibaresi dikkat çeken teaserda, ayrıca cihazın önceki OnePlus amiral gemileri gibi bu yaz piyasaya çıkacağına işaret ediliyor: "Hey Yaz! Bana Beş'i Ver!"

OnePlus 5 hakkında başka hiçbir ayrıntı Çinli şirket tarafından onaylanmasa da akıllı telefonun, Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti ve 6GB RAM ile donatılmış olacağı yönünde söylentiler internet ortamında dolaşmaya devam ediyor.

Dahası, OnePlus 5'in Quad HD çözünürlükte 5.5 inç büyüklüğünde super AMOLED ekrana, çözünürlüğü bilinmeyen dual kamera kurulumuna ve 3.600 mAh bataryaya sahip olacağı iddia ediliyor. 

OnePlus piyasaya sunduğu "amiral gemisi katilleri" sayesinde çok iyi tanınıyor olduğundan yaklaşmakta olan OnePlus 5'in fiyatının yaklaşık 500 $ veya biraz daha düşük olmasını bekliyoruz. Bu söylentilere konu olan detayların herhangi birinin veya hepsinin doğru olup olmadığını zaman gösterecektir.

Whatsapp