Yeni Sony Xperia akıllı telefon modellerinin görselleri ortaya çıktı

Sony'nin duyuracağı yeni Xperia akıllı telefon modelleri görselleri geldi.

MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi başladı ve duyurular da gelmeye başladı. Duyurulan modeller arasında LG'nin yeni amiral gemisi akıllısı LG G6 yer alırken, ayrıca Huawei'nin de yeni üst seviye modelleri Huawei P10 ve P10 Plus gün yüzüne çıktı.

https://twitter.com/evleaks/status/835683716051660801

Yarın da yeni duyurular gelecek ve bu duyurular arasında da Japonya merkezli teknoloji devi Sony'nin yeni modelleri bulunacak. Geçtiğimiz sene yine Mobil Dünya Kongresi olarak MWC 2016'da duyurular yapan firma, Sony Xperia XA, Xperia X ve Xperia X Performance modellerini duyurmuştu.

Bu sene gelen bilgilere göre Sony, 5 yeni akıllı telefon modelini resmi olarak duyuracak ve bu cihazlardan 4 tanesinin görseli ortaya çıktı. Görseller Twitter üzerinden Evan Blass / @evleaks tarafından yayınlandı.

Görselde yer alan akıllı telefon Xperia XZ gibi görünürken, bu cihazın Xperia XZ Premium olacağı kaydediliyor. İddialar cihazın 4K çözünürlükte ekran ile geleceği şeklinde.

Diğer bir akıllı telefon ise Xperia BlancBright olurken, bu akıllı telefonun da 5.5" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran ve Qualcomm Snapdragon 653 yonga seti ile gelecek. kamera ise Xperia XZ ile aynı olacak.

Üçüncü akıllı telefon ise Xperia XA'nın halefi yeni model olarak sunulacak. Son olarak da dördüncü cihaz ise Xperia XA2'ye benzer bir tasarım içeriyor. Cihazın Selfie kamerası dikkat çekerken, Xperia XA2 Ultra adı ile sunulabileceği kaydediliyor.

Whatsapp