Yeni Sony Cihazı Snapdragon 835 İşlemcisi İle AnTuTu Üzerinde Göründü

Sızdırılan yeni rapora göre Sony G8441 kod adına sahip yeni bir akıllı telefon Snapdragon 835 işlemcisi ile beraber geliyor.

Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan raporlar bize Sony G8341 Android 8 üzerinde çalışan G8342 kod adlı iki yeni Sony cihazının var olduğunu göstermişti. Bugün ise ortaya çıkan yeni bir sızıntı Sony G8441 kod adına sahip yeni akıllı telefonun teknik özelliklerini AnTuTu üzerinde bize gösteriyor.

Aşağıdaki görselde görebileceğiniz üzere yeni Sony cihazında en güncel Android sürümü olan Android 8.0 sürümünün yer aldığını görebiliyoruz. Sony G8441, Snapdragon 835 işlemci ve Adreno 540 grafik birimi ile beraber gelecek. Bu sızdırılmış teknik özelliklere baktığımız zaman yeni Sony cihazının üst seviye özelliklere sahip bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz.

Dahili bellek ve RAM tarafında ortaya çıkan yeni Sony G8441 modelinde 4GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı bulunuyor. Cihazda arttırılabilir hafıza olup olmadığını şuan için bilemiyoruz. Fakat cihazın 64GB'lık farklı bir varyantı da olabilir.

Önceki raporda 1920 x 1280 piksellik bir ekran çözünürlüğü bildirilirken bu yeni gelen AnTuTu raporunda yeni Sony cihazının mevcut ekran çözünürlüğünün 720 x 1280 piksel olduğu belirtiliyor. Bu durumda cihazın 5 inç veya daha küçük bir ekran boyutu ile gelebileceğini söyleyebiliriz. Aksi halde çözünürlük düşük olduğu için ekran kalitesi düşecektir.

Ayrıca, sızdırılan AnTuTu raporu bize cihazda 8MP + 8MP çözünürlüğünde çift kameranın yer aldığını gösteriyor. Fakat 8MP çift kameranın arka tarafta mı yoksa önde 8MP arkada 8MP olmak üzere iki kamera mı olduğunu bilemiyoruz.

Whatsapp