Yeni Samsung Pay tanıtım videosunda Lil Wayne oynuyor

Samsung, ünlü isimleri reklam filmlerinde oynatmaya devam ediyor

Mobil pazarda en güçlü isimlerden olan Samsung, yeni amiral gemisi ile bu sene de iddialı durumda ve Galaxy S7 adındaki yeni cihazını ve bu akıllı telefonun kavisli ve büyük ekranlı phablet versiyonu Galaxy S7 Edge'yi bir süre önce pazara sunmuştu.

Gelen bilgilere göre 11 Mart tarihinde satışa sunulan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerinin satış rakamı Mart ayı için 10 milyon civarında oldu. Cihazlar üst düzey donanım özellikleri yanı sıra suya dayanıklı yapıları ile de dikkat çekiyor.

Firma, tanıtım filmleri ile satış rakamlarını arttırmayı hedeflerken, Apple gibi ünlü isimleri bu tanıtım filmlerinde kullanmayı tercih ediyor. Firmanın yeni amiral gemisi Galaxy S7 için bir süre önce 3 yeni reklam filmi gelmiş ve bu videolarda Rap müzik şarkıcısı Lil Wayne yer almıştı.

Şimdi de yeni bir tanıtım videosu daha geldi ve bu videoda Samsung Pay mobil ödeme sistemi ön plana çıkartılırken, yine Lil Wayne'i görüyoruz.

Samsung Pay, geçtiğimiz sene Mart ayında firmanın önceki amiral gemisi modelleri Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge ile gelmişti ve ilk olarak Güney Kore ve Amerika Birleşik Devletleri'nde sunulmuştu.

Bu sene ise kısa süre önce dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olaran Çin'de de Samsung Pay kullanılabilir duruma geçti.

2016 içerisinde yeni ülkelerde de sunulmaya başlanacak olan Samsung Pay'in ülkemize ne zaman geleceği konusunda ise henüz bilgi bulunmamakta.

Whatsapp